Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel és Párral is!
Szívesen ismerkednék Hölgyel és Párral is!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk eger gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Sziasztok
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Utazás nem gond !
Utazás nem gond !

Én is jelentkeztem. Nem is kerestél.
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 19. csütörtök 09:04

Sziasztok ma délelött 10 órára keresnék egy normàlis potens pasit.Egy párral van randevú de a tegnap még tuti jövök pasi elérhetetlen.3 pasi 1 hölgy felállás
Miskolcon valaki szopizna most reggel?
Párt keresünk mára ,egymáselőttiszex,női bi ok,előtte beszèlgetès zenehalgatás ,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Miskolcon keresek szabadidő eltöltésére nőt

Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Holnap estére keresek párt vagy hölgyet. Ha érdekel írj.
Hétvégén pár Heves megyében hetero alapon?
Holnap Miskolcon hölggyel vagy párral taliznék. Mindenre nyitott férfi vagyok.Privátban írj.
Sziasztok holnap Gyöngyösön csatlakoznék párokhoz!
Sziasztok, holnap délután párhoz csatlakoznánknői bi ok
Olyan nőt keresek aki imád franciázni, és a végén a spermát nyelni. Csak Egerben keresek partnert. Én 30 as, helyes pasi vagyok. Pasik nem érdekelnek!!!!
Párt keresek akár ma estére is. Heves megye. Helyem van
Sziasztok most 7végén raérö pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha elotte vagy vele kozosen dugnak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Esti orakra keresek holgyet szabadido eltoltesere, Heves megyeben. Privatba keressetek!
Esti orakra keresek holgyet szabadido eltoltesere, Heves megyeben. Privatba keressetek!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Sziasztok. Kazincbarcika-Ózd vonalon keresnék rendszeres találkozásokra havert extrákkal kezdőként. Helyem nincs.