Sziasztok! Adatlapom szerint keresek Hölgyet vagy Párt!
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger körül
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
hali. megvan?
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2023. 03. 03. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 03. péntek 16:48

Ma estère keresünk,egy normàlis pasit.
Privát levelet kèrünk.Tali este 21óra.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Párokat vagy szóló hölgyeket keresünk.Eger vagy Salgótarján környékéről.
Ma estère keresünk,egy normàlis pasit.
Sziasztok hölgyek/párok! Ezen a hétvégén is “praktizálok”
:P akár már ma este is . Ha kiadós kényeztetésre vágysz/vágytok, keressetek privátban…

Ózd és környékén bi hölgy, bi pasi,Bi pár?Közös élvezetekre nyalakodásra.Mindenki mindenkivel!
Sziasztok!Olyan nőt keresek,aki hajlandó lenne,arra amiért ez az oldal fenáll,létezik..Nem kifogásokat keresek,kamu találkákat és mellébeszéléseket!Ha érdekel írj privátban!/Jól látod,nincs adatlapom,ha kérdezel válaszolok és ott vagyok a megbeszélt helyen és időben/
39 éves hetero férfi Gyöngyös és környéke

Magas-175-cm fölötti hölgytaggal rendelkező párral esetleg lánnyal ismerkednék. Budapest-Pestmegye...De kivételek akadhatnak..
Utazás nem gond a részemről..
Mindenkinek jó keresgélést..
Utazás nem gond a részemről..
Mindenkinek jó keresgélést..
Összeszokott férfi pàros hölgyekhez párokhoz csatlakozna.Utazni tudunk de fogadni is tudunk Miskolcon
Irtam privátba
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2023. 03. 03. péntek 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Bocs! A mait le kellett fújnunk!
Sajnáljuk
Sajnáljuk
Üdv. Ma delelott valaki Miskolc-Diósgyőr vagy vonzáskörzete ? Hölgyek ?
Sziasztok.
Ma délutánra keresünk programot!
Párok, pasik.....Pipis hegy!
Ma délutánra keresünk programot!
Párok, pasik.....Pipis hegy!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!
Holnap délutánra keresünk programot.
Fogadni tudó párt, hellyel rendelkező pasit.
Szexet szabadban, autóban a Pipis hegyen.
Stb
Holnap délutánra keresünk programot.
Fogadni tudó párt, hellyel rendelkező pasit.
Szexet szabadban, autóban a Pipis hegyen.
Stb
Sziasztok. Ma estére keresek hölgyet,
nőt egy kis közös szórakozásra. Helyem van, hozlak viszlek nagyon szívesen. Hosszú távú ismerkedés lehetőségében is benne vagyok.
nőt egy kis közös szórakozásra. Helyem van, hozlak viszlek nagyon szívesen. Hosszú távú ismerkedés lehetőségében is benne vagyok.