Indulunk gombászni. Valakinek valami jó ötlete, merre indúljunk ?

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben Egerszalókon helyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok, miskolci utazni tudó 29 éves srác keres hölgyet vagy párt. Köszönöm ha megtisztelsz/megtiszteltek a bizalmatokkal.
Sziasztok!
Egy fiatal miskolci srác vagyok. Szívesen ismerkednék környékbeli nőkkel bármilyen korosztályból, és szívesen csatlakoznék párokhoz is hármashoz.
Egy fiatal miskolci srác vagyok. Szívesen ismerkednék környékbeli nőkkel bármilyen korosztályból, és szívesen csatlakoznék párokhoz is hármashoz.
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ma este Egerben pár vagy nő?

Héfön délelöt Eger vagy környékén keresek passziv bi pasit vagy párt lehetöleg helyel rendelkezöt
Irj rám, vagy old fel a tiltást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 12:47
Törölt felhasználó (4294812)

Akár a mai napra vagy hétfőre .
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Egri harisnyarajongókkal ismerkednék, beszélgetnék!

Ismerkednék Gyöngyös és környékén /Mátra,Pipis,Sástó,60/ 39 éves hetero férfi.Írj privátba!
Akár a mai napra vagy hétfőre .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 07:10
Törölt felhasználó (4294812)

Feleség többes örömére keresünk férfit akár férfiakat .
Ma este párt fogadnèk Szerencs melletti diszkrét otthonomban.Jó partner vagyok jó mèrettel
Ma hölgy vagy pár aki[k]eltöltenènek egy kellemes estét,éjszakát?Eger környékén,helyem is van.
Ma este szivesen talalkoznek parral, holggyel.
Nagyméretű pasikat szopnék Gyöngyös Hatvan Gödöllő
Feleség többes örömére keresünk férfit akár férfiakat .
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Szabadidő kellemes eltöltésére szívesen ismerkednék Hölgyekkel,Párokkal!
Bővebb infó az adatlapomon!
Bővebb infó az adatlapomon!