Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Ma délután 17-18:00 közötti időszara keresnék Miskolcon egy lányt, akár pár tagjaként is. Szexmentes tali, csak ráverném a seggére, kis tapizással egybekötve. Támogatás is rendben, ha szeretnél. Hely kell, vagy 9 személyes sötétített mikrobusz is rendelkezésre áll. Üdv.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár vagy akikhez lehet csatlakozni?
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár vagy akikhez lehet csatlakozni?
Írjatok bátran!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Hello!
Vasárnap esti órákban úton leszek Mezőkövesd-Miskolc közt az autópályán,ha lenne olyan hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni akkor privát üzenetben meg beszélhetjük a részleteket.üdv
Vasárnap esti órákban úton leszek Mezőkövesd-Miskolc közt az autópályán,ha lenne olyan hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni akkor privát üzenetben meg beszélhetjük a részleteket.üdv
Holnap reggelre/délelőttre keresek partnert. Helyem van!
Bgyarmat-ON napközben ráérő nőt keresek….
Barcikai nőt keresnék! Urakat nem!
Sziasztok!
Nőknek, pároknak szívesen segítek kerti munkában, fuvarozásban (platós kocsi), vagy esetleg bármilyen építőipari munkában Miskolc és vonzáskörzetében
Nőknek, pároknak szívesen segítek kerti munkában, fuvarozásban (platós kocsi), vagy esetleg bármilyen építőipari munkában Miskolc és vonzáskörzetében

Sziasztok most hajnalban valaki ? 25 éves sportos helye srác , helyem van / Gyöngyös
Swinger buli a bükk lábánál!
Párok és nők még jelentkezhetnek!
A rendezvény díjtalan batyus jellegű!
Részletek privát levélben.
Párok és nők még jelentkezhetnek!
A rendezvény díjtalan batyus jellegű!
Részletek privát levélben.
Sziasztok!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Pár v hölgy ismeretségèt keresem
Csütörtök késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Ma ki szopna le mehet kölcsönös
ziasztok.Péntek és Szombat estére párt keresek autós kalandra,cuckold,hármas a Tisza tónál Sarudon.Magas sportos,pasi 20 as intimmel.
Kedves mindenki!
Párokat 3-4párt keresek július 7-én egy házi szervezésű swinger házibulihoz. A hely tökéletes egy faluvégi ház. Csendes mégis könnyen megtalálható. Kazincbarcika és Ózd között.
Díjtalan batyus jellegű rendezvény!
Privát levélben várom a megkereséseket.
Párokat 3-4párt keresek július 7-én egy házi szervezésű swinger házibulihoz. A hely tökéletes egy faluvégi ház. Csendes mégis könnyen megtalálható. Kazincbarcika és Ózd között.
Díjtalan batyus jellegű rendezvény!
Privát levélben várom a megkereséseket.
Utazni tudó okleveles masszőr pasi vagyok.
Hölgyek, párok?
Hölgyek, párok?