Sziasztok!Párt keresek ma délután.nudizás,napozás,medencézés,sex cuckold,telkemen a Tisza tónál Sarudon.Sportos nagy méretű pasi vagyok.
Vasárnap-Csütörtök késő este vagy Hétfő-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Üdv jön ma valaki Gyöngyösre?
Sziasztok! Barcikai csajost keresnék kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok. Írtam privátban
(Ez egy válasz Tigris74 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről megint lemaradtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 09:26
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Ma estére Egerben taliznánk pasival, párral.
Sziasztok.Nőhöz, párhoz csatlakoznék heteró alapon.
BAZ megyében keresek párt, napközbeni talàlkàra, kamusok ne!
Ma estére fiatal fiú(ka)t keresünk 20 éves feleség kényeztetésére Hatvanból.
Tali a tűzijátékon?
Tali a tűzijátékon?
Tiszanánán vagyunk. pár vagy pasi jöhet. most
Miskolci párt fogadnék, hely ok!
Ma este hölgy,pár aki egyedülálló pasit keres Eger környékén?Helyem van és utazni is tudok.
M30 as valamelyik pihenoeben egy tali? Holgy ? Par?
Sziasztok.
Part keresek sex kapcsolatra Hetfoi naptol barmikor jo!
Nem egy gyors dugast keresek! Helyem nincs de mobilis vagyok. Szemelyes talakozo hive vagyok ami senkit semmire nem kotelez!! Diszkrecio reszemrol adott es el is vart!
Eger-Mezokovesd-Miskolc vonzaskorzete!
Kepet Viber ill Watchappon tudok mutatni!
Part keresek sex kapcsolatra Hetfoi naptol barmikor jo!
Nem egy gyors dugast keresek! Helyem nincs de mobilis vagyok. Szemelyes talakozo hive vagyok ami senkit semmire nem kotelez!! Diszkrecio reszemrol adott es el is vart!
Eger-Mezokovesd-Miskolc vonzaskorzete!
Kepet Viber ill Watchappon tudok mutatni!
Hello...èn benne vagyok, ha irtok
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 20:53

Sziasztok! Sok a kamus ...Utoljára szeretnénk komoly fiúval ismerkedni...Valós komoly hàzaspàr...Miskolc környékén...
Közös hokihoz keresek partnerthasznált,női fehèrnemű fètissel.
Bátonyterenye környéken szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal! Én 41 éves igényes férfis férfi vagyok! 20/6- os intimmel a hölgyek örömére!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Lesz ma este hölgy vagy pár, Egerben a Bolyki völgyben ,aki(k)nek volna kedve kalandozni közös szimpátia esetén?
Miskolcon ma párt fogadnék lakásomon