Salgótarján környékén keresem hölgyek társaságát. Akár fiatal, akàr szexi milf is lehetsz. Különösen vágyom elhanyagolt 50es anyukákra, akik 31éves fiatalember társaságát szeretnék.
Rendszeres szexkapcsolat, kölcsönös kielégítés. Írj bátran!
Rendszeres szexkapcsolat, kölcsönös kielégítés. Írj bátran!
Sziasztok én egy ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék mi nőkkel parokkal
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Ma délelőtt miskolcon valaki valakik? Helyem van
Sziasztok!
Vékony sportos fiatal pasit keresünk,illetve hasonló igényes párt baratkozásra sexre
Salgótarján és környékéről.
Nem.levelezgetni szereznénk.
Ha nincs fotó és telefonszám akkor nem minket keresel.
Vékony sportos fiatal pasit keresünk,illetve hasonló igényes párt baratkozásra sexre
Salgótarján és környékéről.
Nem.levelezgetni szereznénk.
Ha nincs fotó és telefonszám akkor nem minket keresel.
sziasztok ma csütörtök estére vagy holnap péntek estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére
Októberi talihoz.
Októberi talihoz.
Sziasztok!
Ma napközben gyöngyösön, szívesen szopok viszonzás nélkül. Akit érdekel, privát üzenetben várom a megkeresést.
Ma napközben gyöngyösön, szívesen szopok viszonzás nélkül. Akit érdekel, privát üzenetben várom a megkeresést.
sziasztok
Miskolc -Eger vonalon vonalon keresem hölgy partneremet mai nap folyamán. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra
csak estére? napközben?
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 09. 06. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Barcikai hölgyet keresnék kölcsönös élvezetekre!
Eger és környékén párokhoz csatlakoznék mindenben benne vagyok írjatok
Sziasztok! Holnap párt, hölgyet keresek Borsod megyéből.
Sziasztok! Ma 16:30-tól gyöngyösön valaki? Helyem van, szopok és dugható vagyok.
Privát üzenetben várom megkeresést.
Privát üzenetben várom megkeresést.
Pár most Miskolcon?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma késő esti (22:00) talira keresünk srácot (max 50 éves korig).