Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok.Párral ismerkednék ma Demjén termál tó,Korona borháznál.magas ,sportos nagy méretű pasi vagyok.
H-K napra keresünk feleség dupla örömére férfit .
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Októberi talihoz
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Októberi talihoz
Aktuális még?
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Van pasi aki most ráérne?
sziasztok vasárnap estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! (ha van szimpátia és szeretne akkor esetleg orál) utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit Nógrád-pestmegye-budapset esetleg esztergom
Sziasztok Miskolc + 100 km ápolt igényes férfi ma estére keres nőket párokat!!!
Sziasztok!Párt keresek ma este Egerszalókon nosztalgia fürdőben,ismerkedés szex.Magas sportos nagy méretű pasi
Miskolc környékén keresek kalandot
Sziasztok ma estére keresek nagy farku férfit! 40+ imadok szopni
Igényes párokhoz csatlakoznék, akár csak masszázsra is.
Miskolcon lányt keresek helyem lenne !
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Szeptember 23-án rendeznénk egy jó kis bulit.
2pár jelentkezését várjuk még. Helyszín:Bogács
Leveleket privátban. Köszönöm
Szeptember 23-án rendeznénk egy jó kis bulit.
2pár jelentkezését várjuk még. Helyszín:Bogács
Leveleket privátban. Köszönöm
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Sziasztok!
Szimpatikus párral szívesen ismerkednénk kalandoznánk…
Eger és környéke.
Szimpatikus párral szívesen ismerkednénk kalandoznánk…
Eger és környéke.
Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Ma estére keresném hölgy,pár társaságát egy kellemes este,éjszakára.Helyem van és utazni is tudok.