Párhoz csatlakoznék ma éjszaka utazni tudok és helyem is van Nógrád megyében
Párt fogadnék miskolc mellett . Október 7 este
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Párt fogadnék miskolc mellett . Október 7 este
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Sziasztok nekem az időpont megfelelő.
Füzesabony vagyok
De meg tudjuk oldani szerintem
Füzesabony vagyok
De meg tudjuk oldani szerintem
Miskolcon ---szerdara vagy csütörtökre ---keresünk férfit feleség többes örömére ,,,,,
Ez lemaradt:::Borsod megyéből!!!
Sziasztok. Leírom amit szeretnék, és remélem vannak azért az oldalon akik hasonlóan gondolkoznak. Én egy igényes, sportos 40 éves pasi vagyok. Természetes csupasz mell, borotvált 18/5 ös farok, barna haj, barna szemű pasi. Elsősorban szeretnék találni egy szimpatikus párt, akivel kialakítunk egy haveri, baráti viszonyt, és alkalmanként nagyokat szexelünk. Tudom nincs fönt arképem, nem is lessz. Mert sokan visszaélnek itt a képekkel, és fölraknak kamuképeket, stb. Én azon a véleményen vagyok (és remélem ti is) hogy fussunk össze, nézzük meg egymást, akár ha csak az egyik fél jön a pártból is, és dötsük el szimpatikusak vagyunk e, vagy nem. Egyébként azt garantálom hogy én szimpi leszek
Vasárnap(09.24.) kalandoznék Miskolc-Eger-Barcika vonzáskörzetében, nagyobb szerszámmal! 3mas, cuckold, de akár éjszakai fürdő, vagy más programokban is benne lennék! Másik nap is szóba jöhet, írj ha diszkrét, megbízható, nem kamus férfit keresel/kerestek!
HETERO
HETERO
Borsodi párok vannak ezen az oldalon??? Ha szeretitek a sportos, csupasz testet, 19/5 ös szép szerszámot,. szívesen a rendelkezésetekre állok.
Érdeklődnék, hogy hol lehetne éjszakai fürdőzni a párommal. Egerben vagy Demjénben?
Ahol a vizben akár rá is tudna ülni a farkamra, vagy máséra. Ma estére keresünk
Privátban írjatok.
Ahol a vizben akár rá is tudna ülni a farkamra, vagy máséra. Ma estére keresünk
Privátban írjatok.
Sziasztok,hölgyet párt keresek kizárólag hetero alapon.Miskolc +50km szabadidőm napközben megoldott
Sziasztok, Feleségem szoptattatnám kocsiban, Miskolc és környékén
max 40-ig

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Kizárólag orál mindenki mindenkivel játékra keresünk partnert ma este 22 óra után. Várjuk a fotós leveleket ,elképzelést mail címre. Szép estét!
Miskolc és környéke ma este párt keresek harmasra a hölgy örömére, normális férfi vagyok
Igényes pasit keresünk HÁZIBARÁT szerepre
Csinos 150/55/24 szoke D -mell Terhes faszimadó barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Csinos 150/55/24 szoke D -mell Terhes faszimadó barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Egerben ma este valaki ismerkedne?
Sziasztok. Este fent leszünk cheten és szívesen beszélgetnénk. Puszi
Párt keresünk maestère ,fogadnitudunk de utazunk is ! Leveleketprivátba.
kazincbarcika és környékéről keresek partnert