Közelben èlő, vagy Egerben járó párokkal szívesen ismerkedünk.
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék. Független egyedülálló hetero férfi vagyok , több 3as tapasztalattal.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Párt fogadnék miskolc mellett . Október 7 este
Igényes srác vagyok
Igényes srác vagyok
Borsodban egy kis lazulás?? Ha egy kívánatos, igényes, nem kamus pasira vágytok.
Vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget párjat? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok mai napra vagy akár holnapra keresek hölgyet.helyel rendelkezem.
Miskolcon párt fogadnék most
Megbízható hölgyet keresek,minden földi jóra.
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgyet, párt keresek Miskolc és környékéről.
Sziasztok, Miskolc környékén fogadni tudó pasi ? Mi egy fiatal házas pár vagyunk, a hölgy örömére keresünk max 40-ig

Szia ! Autos szexkaland érdekel ? Ott lesz a csinos vékony barátnőm is ! Szeretne lenni 2 pasival egyszerre ! Tel szám csere ok !
(Ez egy válasz Szexi41 üzenetére (2023. 09. 23. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 21:15

Borsodi párok vannak ezen az oldalon??? Ha szeretitek a sportos, csupasz testet, 19/5 ös szép szerszámot,. szívesen a rendelkezésetekre állok.
Sziasztok. Gyöngyös és Hatvan kőrnyékén keresek aktív férfiakat rendszeres szexre hétköznap. Munkát és albérletet is keresek ugyanitt, vagy olyan férfit akinél lakhatnék szexért cserébe
Miskolcon kereresek hölgy partnert

Párt fogadnék miskolc mellett . Október 7 este
Igényes srác vagyok
Igényes srác vagyok
Sziasztok!
Miskolc közelében szerveznénk magán swinger bulit
Ehhez keresünk párokat főként, lányokat és pasikat is akár.
Időpont képlékeny, november közepére tervezzük.
Akit érdekel kérem privát üzenetben keressen
Miskolc közelében szerveznénk magán swinger bulit
Ehhez keresünk párokat főként, lányokat és pasikat is akár.
Időpont képlékeny, november közepére tervezzük.
Akit érdekel kérem privát üzenetben keressen
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Hétfőn Demjén barlangfürdő?
Holnap este egy jó pasi vagy csini pár nem jön a Minaro Hotelbe Tokajra?
Egerszalók nosztalgia fürdőben aki ismerkedne most?Magas sportos pasi vagyok nagy mérettel.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Októberi talihoz