Kedd-Szerda késő este vagy Szerda-Péntek kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Jól hangzik de a nap nem stimel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 02. hétfő 20:06
Törölt felhasználó (4715025)

Miskolc és környékéről pár lányt keresek holnapi talira. Üdv nagyfarkú pasi

Sziasztok!
Jövő vasárnap mennék 3 napra Eger környékére kirándulni.
Olyan hölgyet vagy párt keresek akinek lenne kiadó szobája, lakása, ahol aludhatnék, közben jól éreznénk magunkat szimpátiától függően.
A szállásért fizetek természetesen.
42 éves, sportos férfi vagyok.
Jövő vasárnap mennék 3 napra Eger környékére kirándulni.
Olyan hölgyet vagy párt keresek akinek lenne kiadó szobája, lakása, ahol aludhatnék, közben jól éreznénk magunkat szimpátiától függően.
A szállásért fizetek természetesen.
42 éves, sportos férfi vagyok.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
sziasztok kedd vagy csütörtök estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Sárospatakon vagyok átutazóban Szerdáig. Szívesen csatlakoznék Párhoz Hetero alapon vagy találkoznék Hölggyel.
Igényes nagy méretű Férfi vagyok. Privátban írjatok.
Igényes nagy méretű Férfi vagyok. Privátban írjatok.
Miskolc és környékéről pár lányt keresek holnapi talira. Üdv nagyfarkú pasi

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
sziasztok feleseget használnék a férje elott akit ez izgatná..hely kellene nutazni tudnek
Üdv Holnap délelöt Indulok Hatvanbol Gyöngyösre utközben vagy helyel rendelkezö pasit vagy párt keresek szopatni vagy dugni szeretnék tali kb 7:30 körül és 10 oráig ráérek.orivátba keres.kamusok hanyagojanak
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hello! "Goldeneye50" párról mit tudtok? Van vkinek esetleg róluk vélemény?
Sziasztok.Ma este felé pár aki ismerkedne Egerszalókon a nosztalgia fürdőben?
Sziasztok.Ma este felé pár aki ismerkedne Egerszalókon a nosztalgia fürdőben?
Én szívesen vendégül látnálak titeket, Miskolci lakásomban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 02. hétfő 06:56
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Feleség dupla örömére keresünk férfit --esetleg ma estére is --
Gyöngyös Hatvan környékén aktív pasival ismerkednék
Sziasztok! Holnap Miskolcon titkos találkozó?
Szerda este Egerben ismerkednénk, pajzán éjszaka reményében. Helyünk van.
Válasz csak annak akiben fantáziát látunk.
Válasz csak annak akiben fantáziát látunk.
Nőt keresek Miskolcon,

Feleség dupla örömére keresünk férfit --esetleg ma estére is --
Valaki ma/holnap egerszalókon salirisben ismerkedne fiatal párral?