Van miből válogatni nem ?
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2023. 10. 24. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 09:47

Ma, holnap vagy holnapután délután, kora este Egerben szopnék.
Imádom a gecit nyelni!
Több adag is jól esne.
Imádom a gecit nyelni!
Több adag is jól esne.
Sziasztok, párt hölgyet keresek napközbeni találkákra. A helyet biztosítsom.

Nem szokásuk
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Vissza se írtok
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Vissza se írtok
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nőket és párokat keresek Eger környékén
Sziasztok ,tiszató környékéről , hölgyel ismerkednék
28 éves CD lenne domináns pasi szexrabszolgája. Borsod vagy Szabolcs megyéből keresek elsősorban potens, férfias testalkatú (90-100 kg+), nálam idősebb pasikat (50 éves korig). Nagyobb méret jöhet

Sziasztok 19 éves izmos jókepü inteligens miskolci enyhén bi fiú vagyok, párokat keresem vagy szóló csajt akihez csatlakozhatnék a környéken, akár másik pasi is erdekel közös kúrvázásra nagyon bevállalós vagyok
Gyere Egerbe és add a számba!
(Ez egy válasz enjoy_boy üzenetére (2023. 10. 24. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 12:16

Ma 5-6 órai találkozóval keresek fiút vagy párt Gyöngyös és környékén!
Ma 5-6 órai találkozóval keresek fiút vagy párt Gyöngyös és környékén!
Miskolcon párt fogadnék lakásomban

32 éves párhoz Nógrád megyében esetleg pár vagy pasi csatlakozna?
Ma, holnap vagy holnapután délután, kora este Egerben szopnék.
Imádom a gecit nyelni!
Több adag is jól esne.
Imádom a gecit nyelni!
Több adag is jól esne.
Ma este Eger környéken keresünk
Ma délelött Miskolcon valaki 50es molett párhoz beszállna
Irj privátban, ha küldesz számot felhívlak.
Irj privátban, ha küldesz számot felhívlak.
Gyöngyös Hatvan környékén ma reggel délelőtt szopnék nagy méretű pasit
Én ráérnék
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok 19 éves izmos jókepü inteligens miskolci enyhén bi fiú vagyok, párokat keresem vagy szóló csajt akihez csatlakozhatnék a környéken, akár másik pasi is erdekel közös kúrvázásra nagyon bevállalós vagyok