Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Ma este párhoz csatlakoznék Heves Nógrád utazni tudok, helyem Salgótarjánban van
Szép napot,
Borsod megyében, Szerencs vonzáskörzetében keresek díszkrét párt vagy hölgyet hetero alapon.☺️ Üdv
Borsod megyében, Szerencs vonzáskörzetében keresek díszkrét párt vagy hölgyet hetero alapon.☺️ Üdv
Holnap délelőtt szeretne valaki egy igényes bi pasival, 18/5 o
s szerszámmal találkozni, csibészkedni???? Írjátok, tali.
s szerszámmal találkozni, csibészkedni???? Írjátok, tali.
Szisztok enyhe bi párral ismerkednek kiváncsikodnek akiknek lenne helye is!
Sziasztok! Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre!
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
Egy deci gőzölt törköly ,egy tüzes pina , 2-3 fasz és tuti hatás ....szauna ....
(Ez egy válasz NagyRob üzenetére (2023. 11. 11. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hol van jó szauna Miskolcon?
Nem lehet uzit irni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 18:35
Törölt felhasználó (4693837)

Keresünk Pasit vékony szexi feleségem részére!Cuckold pár vagyunk!Engem alázni kell keményen miközben a feleségem dugod!Írjatok meg hogy aláznátok meg a férjet!A férj nem érhet a feleségéhez amíg ő mással szexel!Ez fontos szabály nálunk!
Sziasztok? Reggeli sex hölgyek, párok? K.barcika, miskolc?
Sziasztok Hatvanban vagy Egerben szivesen ossze futnank párral vagy nagy méretű sráccal
Keresünk Pasit vékony szexi feleségem részére!Cuckold pár vagyunk!Engem alázni kell keményen miközben a feleségem dugod!Írjatok meg hogy aláznátok meg a férjet!A férj nem érhet a feleségéhez amíg ő mással szexel!Ez fontos szabály nálunk!
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Hali Formás seggű nem öreg van borsodból?
szia, mi lenne a terved? van búvóhelyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 13:06
Törölt felhasználó (4713463)

Ma estére keresem a lehetetlent, szimpatikus,normális,értelmes ffi személyében.
Privátban..Köszönöm!
Privátban..Köszönöm!
Valaki ma Rio Disco Ózd???