Sziasztok! Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre!
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
Egy deci gőzölt törköly ,egy tüzes pina , 2-3 fasz és tuti hatás ....szauna ....
(Ez egy válasz NagyRob üzenetére (2023. 11. 11. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hol van jó szauna Miskolcon?
Nem lehet uzit irni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 18:35
Törölt felhasználó (4693837)

Keresünk Pasit vékony szexi feleségem részére!Cuckold pár vagyunk!Engem alázni kell keményen miközben a feleségem dugod!Írjatok meg hogy aláznátok meg a férjet!A férj nem érhet a feleségéhez amíg ő mással szexel!Ez fontos szabály nálunk!
Sziasztok? Reggeli sex hölgyek, párok? K.barcika, miskolc?
Sziasztok Hatvanban vagy Egerben szivesen ossze futnank párral vagy nagy méretű sráccal
Keresünk Pasit vékony szexi feleségem részére!Cuckold pár vagyunk!Engem alázni kell keményen miközben a feleségem dugod!Írjatok meg hogy aláznátok meg a férjet!A férj nem érhet a feleségéhez amíg ő mással szexel!Ez fontos szabály nálunk!
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Hali Formás seggű nem öreg van borsodból?
szia, mi lenne a terved? van búvóhelyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 13:06
Törölt felhasználó (4713463)

Ma estére keresem a lehetetlent, szimpatikus,normális,értelmes ffi személyében.
Privátban..Köszönöm!
Privátban..Köszönöm!
Valaki ma Rio Disco Ózd???
Továbbra is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:29

Sziasztok! Hölggyel, párral (a hölgy örömére) kalandoznék ma este ..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó .
Továbbra is aktuális…
Sziasztok! Ma este 23 óra körül keresek partnert Heves megyében, autóval vagyok!

Ma este bi pasiként szopok szopatok dugok mezökövesd mellet autóban
Helló ma este szopok szopatok dugok bi pasiként autóban!!! Mezökövesd mellett!