Sziasztok szombat estére keresünk egy párt vagy bi hölgyel esetleg csak férfi szólótag nagy mérettel .
Ma este mezökövesd mellett szopatok dugok bi pasi??? Vagy párok? Irj nem bánod megź
Sziasztok! Hölgynek, pár hölgy tagjának kényeztetésére csatlakoznék egész hétvége folyamán, akár a nappali órákban is..Utazni tudok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! K.barcika környékén keresek hölgyet, párt, hetero alapon!
Sziasztok. Volna itt pár aki találkozni is szeretne egy kezdő párral?
Orális játékokra keresek
halihó fiatalok, félrelépők!
miskolc mellett tudtok, némi "kukkolásért" kulturált, szobát fürdőt kapni....esetleg be is szálok (mind kjttőtök örömére).... ha gondoljátok, minden megbeszélés kérdése....(az utazásban is tudok segíteni....
miskolc mellett tudtok, némi "kukkolásért" kulturált, szobát fürdőt kapni....esetleg be is szálok (mind kjttőtök örömére).... ha gondoljátok, minden megbeszélés kérdése....(az utazásban is tudok segíteni....
Sziasztok!
Mai nap keresünk potens, ápolt fiút csinos feleség örömére Ózd 40 km-es körzetében. Olyat akihez mehetünk, mert helyünk nincs. Csak olyan írjon, aki komolyan gondolja és talizni szeretne, nem pedig hosszasan levelezgetni.
Mai nap keresünk potens, ápolt fiút csinos feleség örömére Ózd 40 km-es körzetében. Olyat akihez mehetünk, mert helyünk nincs. Csak olyan írjon, aki komolyan gondolja és talizni szeretne, nem pedig hosszasan levelezgetni.
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Ma estére keresünk , helyünk van
Eger környékére jön pár wellnessezni,jan.elején,akikkel barátkozhatnánk?
Sziasztok! Gyöngyös közeli, diszkrét búvóhelyen fogadnék párt, napszaktól függetlenül. Csendes megfigyelő, vagy nem túl tolakodó orális besegítő lennék. Enyhe bi lehetséges. Minden megbeszélés kérdése. Privátban írjatok.
Miskolci hölggyel vagy párral taliznék diszkréten Priviben írj
Sziasztok! Hölgyet keresünk harmadiknak. Finom együttlét de enyhe kötözés ,bilincs ,felcsatolhatós játék is szóba jöhet. Tartós akár baráti kapcsolatot keresünk.
Párhoz csatlakoznék ma éjjel Nógrád Heves megye
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Holnap estére keresünk , helyünk van
Sziasztok!
Így már érthető miért nem kaptam semmilyen választ...
Az adatlapon célszerű feltűnteni, hogy mégis mi a keresési cél.
Így már érthető miért nem kaptam semmilyen választ...
Az adatlapon célszerű feltűnteni, hogy mégis mi a keresési cél.