Feleség dupla örömére keresünk adatlapunk szerinti férfit ...
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
pár vagyunk, szivesen ismerkednenk valos barati parral, akik talalkozni is akarnak, baratsag extrakkal, szeretjuk az eletet elni,közös szilveszteri buli. Esetleg swingers buliban is reszt vennenk szilveszterkor. Salgotarjan, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeken
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 12. 09. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

.
Ma estére pár nógrádból?Hely van..
Sziasztok!
Részemről nincs akadálya, ha gondoljátok én szívesen! (Ez egy válasz paduch üzenetére (2023. 12. 08. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Részemről nincs akadálya, ha gondoljátok én szívesen! (Ez egy válasz paduch üzenetére (2023. 12. 08. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Sziasztok, holnap délutánra keresünk fogadni tudó párt(vagyffit)
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Biszex pasiként parhoz, pasikhoz csstlakoznék mezökövesd mellett autóban is akkár
Miskolcon fogadok párokat lakásomon. Gyertek érezzük jól egymást
Sziasztok!
Szilveszteri szexbulira keresünk fiatal-akár szűz fiút,fiúkat-,hogy felejthetetlenné tegyük az új év-és új életük-kezdetét!
Magunkról:Nagy korkülönbséges házaspár vagyunk, a lány 20 éves,vékony,magas,nagyon formás alkat,kis cicik,borotvált punci.Barna hosszú haj,barna szem.
Férfi tag teljesen hetero,40 múlt,magas,izmos alkat,barna haj,szem.
A hölgy részére keresünk kifejezetten szexéhes srácot srácokat,akiket betanítanánk a szex rejtelmeibe.
Lehet akár 2-3 fős baráti társaság is,ha nem tudjátok még,hogy hol Szilvesztereztek
Mivel a hölgy igazi szex,és spermafüggő-és tudjuk mekkora ajándék ez-így kérjük a 20 év feletti fiukat:hagyjátok meg a lehetőséget az igazi tapasztalatlanoknak,hagy legyen egy jó éjszakájuk!
Tehát 20 alatt keresünk,helyileg Hatvan,és 30-40km környékéről lehetőleg!
Szilveszteri szexbulira keresünk fiatal-akár szűz fiút,fiúkat-,hogy felejthetetlenné tegyük az új év-és új életük-kezdetét!
Magunkról:Nagy korkülönbséges házaspár vagyunk, a lány 20 éves,vékony,magas,nagyon formás alkat,kis cicik,borotvált punci.Barna hosszú haj,barna szem.
Férfi tag teljesen hetero,40 múlt,magas,izmos alkat,barna haj,szem.
A hölgy részére keresünk kifejezetten szexéhes srácot srácokat,akiket betanítanánk a szex rejtelmeibe.
Lehet akár 2-3 fős baráti társaság is,ha nem tudjátok még,hogy hol Szilvesztereztek
Mivel a hölgy igazi szex,és spermafüggő-és tudjuk mekkora ajándék ez-így kérjük a 20 év feletti fiukat:hagyjátok meg a lehetőséget az igazi tapasztalatlanoknak,hagy legyen egy jó éjszakájuk!
Tehát 20 alatt keresünk,helyileg Hatvan,és 30-40km környékéről lehetőleg!
Sziasztok!Ma pár akinek volna kedve találkozni Saliris vagy Demjén termál tó.
Sziasztok hétfö délelött 50es molett párhoz valaki beszállna Miskolcon.
Sziasztok! Holnap azaz Szombat este szívesen találkoznánk egy szimpatikus párral!
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
Irtam privátba
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 12. 08. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelen.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 08:24
Törölt felhasználó (4653306)

Sziasztok biszex férfi tagu párt keresek
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék párjával vagy előtte. Ma este! Utazni tudok…