Sziasztok!Párral ismerkednék ma Demjén termál tónál.Szaunázás,fürdőzés..
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Sziasztok! Hölgyet keresünk harmadiknak vagy esetleg párt ahol a férfi megnézné ahogy a hölgyet használjuk. Cím az adatlapon. Oda kérnénk a jelentkezést. Fotó előny! Szép napot mindenkinek!
Ma délután párt várok miskolci lakasomon
Sziasztok!
Szilveszteri bulit szervezünk. Helyszín Szilvásvárad vagy Bogács.
Attól függ hogy kinek mi lenne megfelelő.
Elsősorban párokat keresünk,de a szóló csaj,pasi opció is jó.
Apartmant intézzük,kaját,piát hoz mindenki.
Üzenetben keressetek,köszi.
Szilveszteri bulit szervezünk. Helyszín Szilvásvárad vagy Bogács.
Attól függ hogy kinek mi lenne megfelelő.
Elsősorban párokat keresünk,de a szóló csaj,pasi opció is jó.
Apartmant intézzük,kaját,piát hoz mindenki.
Üzenetben keressetek,köszi.
Csak a saját tapasztalatainkat írtam le. mert ez is egy sarkos probléma...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 18:39
Törölt felhasználó (4653306)

Akor te valamit nem értesz nemazal van gond hogy nem akarnak szexelni.söt nem is eszt irtam.azalvan a gond hogy 99% hivatásosak a párok
Akor te valamit nem értesz nemazal van gond hogy nem akarnak szexelni.söt nem is eszt irtam.azalvan a gond hogy 99% hivatásosak a párok
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 18:05

Gyakran az " önjelölt harmadikokkal" van a baj. nem tudják értelmezni a bemutatkozó sorokat. nem fogják fel, hogy nem harmadiknak keresünk férfit! Szánalmasak az ilyen "bepróbálkozások"...
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Gyakran az " önjelölt harmadikokkal" van a baj. nem tudják értelmezni a bemutatkozó sorokat. nem fogják fel, hogy nem harmadiknak keresünk férfit! Szánalmasak az ilyen "bepróbálkozások"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:11

Sziasztok lene egy kérdésem én látom roszul vagy csak velem történik meg hogy a heves megyei párok akik valoban keresnek pasit azok mind hivatásosak és pénzért szexelnek? Vagy töbi megyében is igy megy? Köszönöm ha válaszoltok
Legfeljebb "megvenni" lehet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 08:33
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

A soron a kurvat se kell meg venni ha nem tetszik de ha mar arra kenyszerulsz akkor fogad el az o felteteleit
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Megbízható hölgyel ismerkednék!
Aki pénzért szexel aramegvanak a külön oldalak ez az oldal ahogy én tudom nem arolszol.de valahogy kikelene szürni a fizetös partnereket. Amire én gondoltam kelene egy oldalt nyitni it.és ot leirni hogy az a bizonyos niknével rendelkezö fizetös
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 08:33
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

A soron a kurvat se kell meg venni ha nem tetszik de ha mar arra kenyszerulsz akkor fogad el az o felteteleit
Sziasztok! December 20-án Miskolcon leszek a párommal. Keresünk párokat délelőttre huncutkodni. Keressetek nyugodtan! Szép napot!
Megpróbálom a lehetetlent.
December 20 szerda délutánra keresek párt Egerben.
Minden megoldás érdekel.
December 20 szerda délutánra keresek párt Egerben.
Minden megoldás érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:29

Maga szexért kérnek pénzt sajnos
Miskolcon autó hátsó ülésén szopna 55-éves úr egyoldalúan is
De mert sajnos ez is mint minden ket igenen mullik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:29

Maga szexért kérnek pénzt sajnos