Sziasztok.
Holgyet keresek kozos swingerklubb latpgatashoz ma estere, utazast mindent en allok
Holgyet keresek kozos swingerklubb latpgatashoz ma estere, utazast mindent en allok

A jövő hétre keresünk férfit feleség többes örömére .,,,
Sziasztok. Ápolt párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Inkább a mocsárban dagonyázni. ( De az is lehet nagy élmény, pláne ha túl is éled...)
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 12. 15. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Andornaktálya MOST?! PASIT keresünk, az asszony nézne minket
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék heteró alapon.
Valós párok társaságát keresem Január 8 tól 3 ás illetve cuckold az ami érdekel. Mivel nem vagyok független így csak hétköznapi találkákra van lehetőség. Utazás nem gond, Kellemes méret adott

Nudizni ?
(Ez egy válasz Xeeet üzenetére (2023. 12. 15. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 14:37

Nyeki topartnal esetleg hölgy vagy pár 3tol 4ig fog kinézni kellemes időtöltés gyanánt?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nyeki topartnal esetleg hölgy vagy pár 3tol 4ig fog kinézni kellemes időtöltés gyanánt?
Bocsi de nem jol látod de sajna tobbszor írtam de nem akarod elfogadni --- NEM EGY MÁST -- keressük .
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (szombat) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok! Párommal keresek párt 20.-án nap közben Miskolcon! Nyugodtan keressetek. Szép napot!
Sziasztok!Ma este Demjénben párral ismerkednék..Szaunázás,fürdőzés...
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
irtam privibe
(Ez egy válasz Dambala01 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 13:31

Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt négyes gabayodas , buli miadt nem szeretnénk semmi clubbot és tömeget magunk körül se rengeteg pasit sem ha magatokra ismertették írjatok rank aránylag korunk se gond ha egyezik ami 20-35kozti pár vagyunk így nem a 60eveseket keressük
Ma délelőtt Borsod ill. Heves megyében hölgyet kényeztetnék, akár viszonzás nélkül is. Ápolt 40 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Mától egész decemberben szabad vagyok. Napos és este is aktuális nekem az izgalmas kaland. Hölgyeket, párok hölgy tagját kényeztetném hosszasan ..! Utazni tudok.