Feleség többes örömére ismerkednénk férfivel.
Valakit most lecumiznék!
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 22:55
Törölt felhasználó (931596)

Sziasztok ! Tiszaújváros és Miskolc között keresek egy olyan Hölgyet aki elviselné meztelenkedésem
cserébe házkörüli munkát szívesen elvégzem ?!
illetve ismerem a svéd és a jóni masszázst !! CSAK HÖLGYEK ! Esetleg olyan Hölgy aki megmasszíroz ?

Sziasztok, hetero alapon valaki Balassagyarmaton most?
Miskolc környékén szexpartnert keresek. Elsősorban párokra gondoltam. Igényes, 40es pasi vagyok, szép szerszámmal.
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
6x vagy akár 7x utáni hölgyet keresek 1 kis buja masszírozásra, nyalakodásra, az se baj, ha molett vagy és a cicid óriási és lóg, sőt!az csak előny!
jelige: mindent a szájnak!
jelige: mindent a szájnak!
Sziasztok!
29 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel
Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
29 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel

Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 17:57
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4700995)

Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Öltöny, egyenruha?
Sziasztok! Miskolcon vagy környékén tud valaki ajánlani férfi intim gyantázót?
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi Borsodból
K.barcika és környékén keresek nőt, hölgyet, párt, hetero alapon, közös élvezetekre
40 éves 2 éve szűz hetero férfi vagyok és dugnék+nyalnék már 1 jó pinát!Csalódj 1 nagyot és élvezzzünk együtt!
sziasztok holnap 10-18 óra között hölgyet vagy párt. Hatvan környékén 3-hoz szívesen csatlakozom vagy magányos hölgyet boldoggá teszek akár viszonzás nélkül is
Sziasztok ! Tiszaújváros és Miskolc között keresek egy olyan Hölgyet aki elviselné meztelenkedésem
cserébe házkörüli munkát szívesen elvégzem ?!
illetve ismerem a svéd és a jóni masszázst !! CSAK HÖLGYEK ! Esetleg olyan Hölgy aki megmasszíroz ?

Sziasztok.
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ?
Olyan part keresek ahol aholgyelegyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ?
Borsodban keresek hölgy alkalmi partnert. 35 éves korig jöhet szóba, akit érdekel a lehetőség, kérem jelentkezzen.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Öltöny, egyenruha?
Eger és környékén kit érdekel egy meztelenkedni imádó borotvált pasi hölgyek párok jelentkezését várom,bármit kérhetsz téljesítem
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Kor és alkat nem számít, ápoltság, higiénia adott és elvárt.
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Kor és alkat nem számít, ápoltság, higiénia adott és elvárt.
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.