Sziasztok! 45- éves duci nejem részére keressünk nyalni szerető kisebb/ max.15cm/ farkú pasit! Helyünk nincs! Csak heteró és a feltételeknek megfelelő pasik irjanak!
Eger,környéke,férfit,párt keresek,aki szállással,dézsafürdős vendégház,borozó panzió,foglalkozik,ahol borozás pincelátogatás alkalmával rámenne páromra.Diszkréció,intelligencia fontos.
Ma este szívesen fogadnánk férfit feleség többes örömére ..
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Mai nap egy idosebb baratommal szivesen fogadnak part.

Mikor és mennyi ideig lesztek a környéken?
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 07:38

Eger,Demjén környékén,párom elcsábítására keresek lehetőséget.Pl.dézsafűrdőzés,borkóstolás,masszőr is megpróbálhatná aki wellnessben dolgozik.
Eger,Demjén környékén,párom elcsábítására keresek lehetőséget.Pl.dézsafűrdőzés,borkóstolás,masszőr is megpróbálhatná aki wellnessben dolgozik.
Sziasztok. Ma du Egerbe lenne kedve valakinek talizni?
Fiatal bisex pasi csatlakozna parokhoz!irj privatot
Holgyet kenyeztetnek parja elott, vagy vele.

Sziasztok holnap napközbeni talira keresünk párt, vagy pasit max 40-es
Egerben tudunk fogadni ma este párt. Akinek szimpatikusak vagyunk, írjon!
sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskémet környékén mi 26-32 éves pár vagyunk csak fogadni tudunk
Bár nincs ilyen, vagy ha van, nem mer szólni....de hátha
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!
Sziasztok ma késő esti találkára keresünk pasit 3-hoz (kb 23 óra), hogy jól érezzük magunkat és egymást.
Privát üzenetet várunk, a közelből lehetőleg, ffi bi kizárt!
Privát üzenetet várunk, a közelből lehetőleg, ffi bi kizárt!
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte kényeztetik s használják a feleseget. Hely kellene utazni tudnek
sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskemét környékén mi 26-32 éves őőűr vagyunk csak fogadni tudunk
csinos vékony barátnömmel mi benne lennénk ! irj viberen ha komolyan gondolod ! mi igen ! telszám privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 02. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 22:44
Törölt felhasználó (4648302)

Sziasztok!
Biszex iránt érdeklődő párral ismerkednék, mindhármunk örömére. Diszkrét, igényes miskolci férfi vagyok.
Biszex iránt érdeklődő párral ismerkednék, mindhármunk örömére. Diszkrét, igényes miskolci férfi vagyok.
Sziasztok. Szívesen kényeztetnék valakit,az m30nyéki lehajtónál!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!