Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óraés 24 óra között (02.4) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok!
Fiatal pasiként ma szexelnek!
Fiatal pasiként ma szexelnek!
Sziasztok!
Fiatal pasiként ma szexelnek! (Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 11:03
Fiatal pasiként ma szexelnek! (Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 45- éves duci nejem részére keressünk nyalni szerető kisebb/ max.15cm/ farkú pasit! Helyünk nincs! Csak heteró és a feltételeknek megfelelő pasik irjanak!
Szia helyileg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 09:26
Törölt felhasználó (4294812)

Ma este szívesen fogadnánk férfit feleség többes örömére ..
Üdv! Miskolcon ma 17 körül lenne olyan hölgy aki autóban szexelne egy idegen pasival?
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok! 45- éves duci nejem részére keressünk nyalni szerető kisebb/ max.15cm/ farkú pasit! Helyünk nincs! Csak heteró és a feltételeknek megfelelő pasik irjanak!
Eger,környéke,férfit,párt keresek,aki szállással,dézsafürdős vendégház,borozó panzió,foglalkozik,ahol borozás pincelátogatás alkalmával rámenne páromra.Diszkréció,intelligencia fontos.
Ma este szívesen fogadnánk férfit feleség többes örömére ..
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Mai nap egy idosebb baratommal szivesen fogadnak part.

Mikor és mennyi ideig lesztek a környéken?
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 07:38

Eger,Demjén környékén,párom elcsábítására keresek lehetőséget.Pl.dézsafűrdőzés,borkóstolás,masszőr is megpróbálhatná aki wellnessben dolgozik.
Eger,Demjén környékén,párom elcsábítására keresek lehetőséget.Pl.dézsafűrdőzés,borkóstolás,masszőr is megpróbálhatná aki wellnessben dolgozik.
Sziasztok. Ma du Egerbe lenne kedve valakinek talizni?
Fiatal bisex pasi csatlakozna parokhoz!irj privatot
Holgyet kenyeztetnek parja elott, vagy vele.

Sziasztok holnap napközbeni talira keresünk párt, vagy pasit max 40-es
Egerben tudunk fogadni ma este párt. Akinek szimpatikusak vagyunk, írjon!
sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskémet környékén mi 26-32 éves pár vagyunk csak fogadni tudunk
Bár nincs ilyen, vagy ha van, nem mer szólni....de hátha
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!