Sziasztok! Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre! De
Miskolcon egy kellemes negyvenes férfi, délutánonként ápolt, dekoratív nőt szopatna!
Párokkal vagy hölgyel ismerkednékk.
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Holnap délelőtt Salgótarjánban ráérő nő vagy pár hetero alapon!?
Sziasztok! 35 éves igényes ápolt srác vagyok, jó mérettel! Feleséget vagy baràtnőt kényeztetnék a párja előtt.
Kor nem számít, inkább az igényesség. Utazni tudok. Privátban kereshettek bármikor!
Kor nem számít, inkább az igényesség. Utazni tudok. Privátban kereshettek bármikor!
Feleség dupla örömére keresünk férfit .
MAI NAPRA keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Sziasztok! Hölgyet, párt keresnék hetero alapon, közös élvezetekre.
Ma 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Ma napközben Nógrád, Heves környékén lány, pár, fiú kalandra?
Salgotarjan kornyeken valaki?
Sziasztok. Ma délután hejőkeresztúr és környéke vagy nyékládháza balaki?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Uni bi pasiként párokhoz csatlakoznék
Többi az adatlapon
Többi az adatlapon
Február 22-től 28-ig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hatvani és környéki szexben aktív, orálban uni pasit keresek szerda délelőttre, akinek van helye. Szeresd a mackós alkaltot.
Privát üziket várok.
Privát üziket várok.
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Megbízható férfi keresi hölgy partnerét!