Sziasztok, hosszabb távra keresek párt 3 as hancúrhoz heteró alapon, napközbeni találkàra. Ha kell a helyet biztosítani tudom. Szimpátia és higiénia adott és elvárt! Több infó privátban.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok párokat nőket keresek minden jóra 21F
Sziasztok párokat nőket keresek minden jóra 21F
Ma delutan hejokeresztúr es kornyéke valaki?
Hello. Hölgy részére keresek masszőrt. Este 22 óra utáni tudnánk fogadni.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Ma este 11 körül van lány/nő aki kocsiban leszopna? Már majdnem két hete nem élveztem el. Nagy adag lenne. Cserébe természetesen én is kielégítem ha szeretné és ahogy szeretné.

Törölt felhasználó (4708621)

Sziasztok!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Sziasztok!
Sziasztok,hármashoz keresünk férfit Borsod megyéből,aki ráér hétköznap napközben,és tud utazni,csakis a hölgy örömére.Max.18 cm-es intimmel.A részleteket privát üzenetben.Esetleg párokat,de arra kicsi az esély.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokl ersetleg?
Sziasztok. Holnap Balassagyarmat és környékén keresnek kalandot pár vagy hölgy személyeben napközben 11 és 13 óra között. Én egy 32 éves, 193 cm magas, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok aki autóval tud menni bárhova.
A hét hátralévő részére keresek igényes, diszkrét hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Sziasztok. Holnap délelőtt egy kis szex???? Miskolc és környéke. Sokminden én benne vagyok. Írjatok, tali.
Meg mindig?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 07:08
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Feleség dupla örömére keresünk férfit .
Szobafestő vagyok, Hölgyeknél Partoknál munkát vállalok. Sárospatak és Szerencs környékén.
Irtam privátba
(Ez egy válasz Peter.O üzenetére (2024. 02. 20. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 19:53

Hatvani és környéki szexben aktív, orálban uni pasit keresek szerda délelőttre, akinek van helye. Szeresd a mackós alkaltot.
Privát üziket várok.
Privát üziket várok.
tejszinhabbal szoplak Gödöllőn
Ma délelőtt Salgótarjánban párokhoz vagy magányos nőhöz csatlakoznék egy kiadós szexre
Hatvan környékén keresek bbw alkatú hölgyet,ilyen hölgytagú párt szombatra. Kifejezetten a telt alkat izgat,
Kortól függetlenül keresek!
Diszkréció adott,és elvárt.
Kortól függetlenül keresek!
Diszkréció adott,és elvárt.