Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok ma este kb21 óra Nyék- Emöd környékén keresünk bi párt pasit mi 50es molett pár vagyunk.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatna ha elotte dugjak kényeztetik a felesget? Hely kellene utazni tudnek!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Hölgyekkel párokkal ismerkednék Balassagyarmat és környékén. Privátban várom a jelentkezést
Sziasztok. Nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 21:38
Törölt felhasználó (4294812)

Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit ,,,
Uni bi pasiként párhoz csatlakoznék.
Mezőkövesd kőrnyéke! Nők? Párok?
Párhoz csatlakoznék ma napközben
Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit ,,,
Sziasztok
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Sziasztok! A heten egy buja estére keresnék Gyöngyösön kalandot. Sportos és káros szenvedélyektől mentes vagyok. Kipróbálnám hármasban is a hölgy örömére, ezért szívesen ismerkednék párokkal is! Köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Párt, hölgyet fogadnék nyéken. Masszázs
Sziasztok, kicsit messze van, de amúgy szívesen
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 14:11

Sziasztok ma este valaki 50es párhoz Borsodban bi párt pasit keresünk.
Ma este szingli nő találkozna velem? Bármi jóban benne vagyok. (Borsod)
Sziasztok ma este valaki 50es párhoz Borsodban bi párt pasit keresünk.
Házas pasiként...Terhes, állapotos hölgyekkel szexelnék, titokban, diszkréten...utazni tudok..
Jól hagzik csak a találka hely elég behatárolt...de sok sikert ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 10:57
Törölt felhasználó (4540202)

Sziasztok.Magas izmos pasi nagy mérettel,nővel,párral ismerkedne ma Egerben Cutler Fitness by Allure welness részlegén.
Sziasztok.Magas izmos pasi nagy mérettel,nővel,párral ismerkedne ma Egerben Cutler Fitness by Allure welness részlegén.
Hali!
Párok, csajok!
Közös napozáshoz keresek barátkozós, vidám természetű és hasonló érdeklődési körű barátokat. Nógrád, Heves
Párok, csajok!
Közös napozáshoz keresek barátkozós, vidám természetű és hasonló érdeklődési körű barátokat. Nógrád, Heves