Hali
Hölgyeket kényeztetnék sajószentpéter és Miskolcon!
Hölgyeket kényeztetnék sajószentpéter és Miskolcon!
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok, Miskolcon vagy környékén ismerkednék!!!
Szombaton Nyéken ismerkednék párokkal.
Sziasztok.Gyöngyös vagy környéki párral ismerkednék.
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
valaki most reggel megszopatna alaéosan?
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok.
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Ma estére keresek partnert akár autós kalandra is Hatvan és Gödöllő vonzáskörzetében.
Sziasztok!
40+-os holgyet keresek kolcsonos oromszerzes celjabol.
Uzeneteket privatban varok.
Koszonom!
40+-os holgyet keresek kolcsonos oromszerzes celjabol.
Uzeneteket privatban varok.
Koszonom!
Üdvözletem, nagyon csinos nő a hölgy tagotok le a kalappal előtte, ha gondolja és erre jár nyékládháza felé akkor szívesen várom egy svéd frissítő masszázsra akár tabuk nélkül is. Okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 11. kedd 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 06:37
Törölt felhasználó (4294812)

Cs - P találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit
Üdv, nyékládházán van plusz szobám hölgyeknek, nudista tópart napozás kikapcsolódás, pihenés, beszélgetés, ismerkedés? Gyere velem és élvezd a nyarat, autó van hozlak viszlek ha kell borsodból.
Ne ülj otthon gyere ingyen van minden, okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
Ne ülj otthon gyere ingyen van minden, okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Péntek este találkoznék hölgyek vagy pàrral Egerben!
Partnert keresek adatlapom alapján
Szexi napotés izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatr

Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatr
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék elsősorban Miskolcon.
40 es sportos férfi vagyok.
40 es sportos férfi vagyok.