Párok hölgyek akik masszázsra vágynak borsodban szerencs környékén írjatok

Egerben vagy környékén (30km) hellyel rendelkező nőt keresek.
Sziasztok
Profi masszőr végzettséggel és minden hozzá szükséges felszereléssel rendelkezem. Borsod, illetve Szabolcs megyében szívesen masszíroznék hölgyeket, párokat. Hetero alapon.
Profi masszőr végzettséggel és minden hozzá szükséges felszereléssel rendelkezem. Borsod, illetve Szabolcs megyében szívesen masszíroznék hölgyeket, párokat. Hetero alapon.
Mai nap hölgy esetleg pár? Utazni fogadni is tudok sármos jókepü pasi jo mérettel
Sok sikert ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 17:59
Törölt felhasználó (4722040)

Sziasztok.
Nagy mérettel keresek hölgy partnert Heves- és Nógrád megyéből.
Sziasztok! Ma,holnap K. barcika és környékén hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!
82 éves potens barátommal vékony hölgyet, vagy vékony hölgytagú párt keresünk ismét közös örömökre.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Aktív, hellyel rendelkező pasit keresek Egerben!!!
Sziasztok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Roma puncit keresek elsősorban orális kalandokra!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Csatlakoznék 3.nak hetero férfiként!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!

Mi az amit szeretnél,miért vagy itt?40 éves hetero férfi Gyöngyös és környékén ismerkedne
sziasztok Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
este megszopatna valakio miskolcon?
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
420Pest vagy környékről keresnék egy túlfűtött, gátlástalan párost(vagy egyedülálló fiatalabb lányt vagy érett Nőt mivel egyedülálló vagyok, de ritka mint a fehér holló) akikkel hosszútávon igazán bele merülve az élvezetekbe egyre mélyebbre jutunk a forró és mocskos erotika világában. Olyanokat akik az érzéki szeretkezéstől az érzéki baszásokig változatosan, fantáziadúsan(szerepjáték, szexi rucik), határokig vagy azon túlfeszítve imádják habzsolni a lucskos élet napos oldalát. Közös esték, programok, bármi ahol a Szexistennőnk puncijáért lüktethetünk ameddig csak kívánja, remegésig. (Hetero vagyok de a Nő élvezetét ha valami fokozza, azt nem is szabad kihagyni
) Egyedülálló vagyok, egyedül élek, helyem is van de ha távolabb éltek és tudtok/szeretnétek fogadni nem1-2 órára hanem közös estére, hétvégére, akkor szívesen utazom, van autóm. (de együtt is ki lehet venni bármit...egy jó jacuzzist kis faház se rossz ahol 1 Nőnek akár több kemény fasz is jut ha szeretné)