Szerda délelőtt miskolcon hölgy,vagy pár társaságát keresném.
Sziasztok! Péntek este hölgyet, pár hölgy tagját kényeztetném… Eger, Gyöngyös, Hatvan és környékein.
Egerben a héten szopni szeretnék. Sajnos idén még nem nyeltem gecit.
Péntekig délutánonként tudok időt szakítani kb. Fél 9ig
Péntekig délutánonként tudok időt szakítani kb. Fél 9ig
Sziasztok! Hölggyel, párral Ismerkednék akár hosszabb távra is. Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Sziasztok.
Ma estére hölgy vagy pár?
Hely adott, de az utazás sem gond.

Sziasztok.

Olyan miskolci nőt keresek aki kikötözne és különböző módokon kínozna meg engem.
Orvos látott már .....
(Ez egy válasz Subfiu üzenetére (2024. 06. 18. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 19:47

Olyan miskolci nőt keresek aki kikötözne és különböző módokon kínozna meg engem.
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha megdugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Mátrában párt kukkolnék!
miskolcon most szopnék
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Roma puncit keresek elsősorban orális kalandokra!
Egerben keresnék jövő héten hétfő, keddre pasit.
Miskolcon Avas ma délelőtt valaki valami jóra?
Sziasztok. Továbbra is keresnék hölgyet, egymás vágyainak megéléséhez Miskolc és környékén. A fő ,hogy élvezzük mindketten a dolgot. Nem baj ha nem vagy független, diszkrét kapcsolatot keresek.
Sziasztok.Párt keresek ma este a Tisza tónál.Magas izmos,nagy méretű pasi vagyok.
Miskolcon lenne kedve szopni valakinek?
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de szívesen ismerkednék Miskolc környékén hölgyekkel, párokkal. Ha esetleg vannak itt unatkozó háziasszonyok, nyugodtan kereshetnek. Sok sikert és szép napot mindenkinek!