Nőt párt nyalnek dugnak kor alkat nem.szamit
Tiszanànàra keresek hölgykisérőt
Én meg nyalni szerető hölgyet keresek Miskolcon
Határozott, vagány, nyalatni szerető ápolt Hölgyet keresek/imádnék!!!
Miskolcon ma délelőtt párt fogadnék lakásomon. Cserébe kukkolnék.
Tud valaki egy jó kis vendégházat? Szaunával, dézsával ahol kevesen vannak és lehet meztelenül használni a dolgokat? (Észak Magyar) Válasz ha lehet priviben!
Sziasztok! 36 éves igényes vastag farkú pasi feleséget vagy barátnőt kényeztetne a párja szeme láttára. Többesben tapasztalt, utazni tudok!
Eger és környékén közös masztira keresek hölgyet párt akár nyilvános helyen is csinálhatjuk
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma estére hölgyet párt fogadnánk Szerencs mellett lakásomban.Hárman vagyunk 2 pasi 1 hölgy
Heves megyei passziv pasi vagy passziv ffi tagú pár ma estére?
Priviben ír
Priviben ír
Kamus! Csak felbiztat hogy mikor es hol jo nekik azt a vegen meg letilt mindenhonnan szo nélkül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 15. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 16:47
Törölt felhasználó (4682601)

Sziasztok egri párként keresünk ma estére férfi beszállót max 45 éves korig! Puszi
Ma este pár, aki ráér és tud fogadni? Miskolc, Eger, Nyíregyháza, Debrecen esetleg?
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de szívesen ismerkednék Miskolc környékén hölgyekkel, párokkal. Ha esetleg vannak itt unatkozó háziasszonyok, nyugodtan kereshetnek. Sok sikert és szép napot mindenkinek!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Miskolcon lenne kedve szopni valakinek?
Sziasztok.Párt keresek ma este a Tisza tónál.Magas izmos,nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok. Továbbra is keresnék hölgyet, egymás vágyainak megéléséhez Miskolc és környékén. A fő ,hogy élvezzük mindketten a dolgot. Nem baj ha nem vagy független, diszkrét kapcsolatot keresek.
Miskolcon Avas ma délelőtt valaki valami jóra?
Egerben keresnék jövő héten hétfő, keddre pasit.