wziasztok Egerben keresnénk párt vagy nagy mérette rendelkező fiút
Borsod megyében ( Nyékládháza közelében egyedül vagyok estére a lakásban ! 36 éves jó képű sportos srác vagyok!
Imádom a sexy feleségeket nézni más pasikkal! Este valaki?
Imádom a sexy feleségeket nézni más pasikkal! Este valaki?
Kbarcika és környéke aktiv pasi most?
Szájkarate az megy
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:02

Remelem, nem csak a szád ilyen kemény, hanem a farkad is. Ha igen, pattanj fel a vasadra és Egerben találkozunk ma este.
Szopni imadot keresek
Sziasztok! 29 éves CD-ként keresek domináns férfiakat, vagy párokat. Leginkább Borsod vagy Szabolcs megyéből, de ha az utazás nem probléma, akkor akár távolabbról is. Férifas testalkat (90-100 kg+), illetve nagyobb méret előny. Főként a 40 feletti korosztály érdekelne. Ha a femboyosabb kinézet izgat valakit, az is megoldható, írjon aki szeretne ismerkedni.
Még este hölgy,pár Bogács környèkèn? Helyem van.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra, közös programok kirándulás, welnesz srb. Miskolcon, Borsodban keresek, de reális távolság nem gond. Valaki?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Remelem, nem csak a szád ilyen kemény, hanem a farkad is. Ha igen, pattanj fel a vasadra és Egerben találkozunk ma este.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 09:58
Törölt felhasználó (4740153)

Van itt olyan hölgy,nő,asszony aki faszt szeretne a szájába,picsájába???Miről szól ez az oldal ha nem erről?Van helyem,van vasam!
Ma este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 23:22
Törölt felhasználó (4709100)

Nyitott pàr Egerbe ma este párt vagy lányt keres.
Van itt olyan hölgy,nő,asszony aki faszt szeretne a szájába,picsájába???Miről szól ez az oldal ha nem erről?Van helyem,van vasam!
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok!Magas,izmos pasi vagyok,olyan párral ismerkednék ma este a Tisza tó körűl ahol a hölgytag kedveli a nagy méretet.
Szia!
Írtam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 13:18
Írtam. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4653306)

Szia irj rám privátba
Sziasztok. Hölgyet feleséget keresnék nyákládháza és környéke utazni tudok. Többit peivátba megbesz. Köszi
Nyitott pàr Egerbe ma este párt vagy lányt keres.
Szia! Ma Bogacson tali?
(Ez egy válasz heveskeresgelo01 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 20:50

Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!