Miskolcon ápolt farkat szopnék
Gyöngyös és környékén akar valaki valamit,az írogatáson kívül?40 éves hetero férfi
Sziasztok! Kedd este jó lehet...de nincs túl meleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 10:38

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

H--K találkára és feleség többes örömére keresünk férfit ...
Halihooo
28 éves mackós alkatú magyar etnikumú srác vagyok.
Ózd es környekéről keresek aktív partnert.
Hellyel rendelkezem
28 éves mackós alkatú magyar etnikumú srác vagyok.
Ózd es környekéről keresek aktív partnert.
Hellyel rendelkezem

Sziasztok! Családoskent titokban keresek mindenféle élményt
de csak normális emberekkel. Lehet lány pár fiú, és lehet én sem lennék mindig egyedül

Párt fogadnék hétköznap Miskolc mellett
Szivesen masszírozok hölgyeket.,
Szivesen masszírozok hölgyeket.,
Párt fogadnék hétköznap .
Szivesen masszírozok
Szivesen masszírozok
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
H--K találkára és feleség többes örömére keresünk férfit ...
Sziasztok holnap délelött valaki beszállna 50es molett párhoz Miskolcon, bi pár pasi jó lenne.
Sziasztok!
Ma délután ismerkednék - találkoznék normális kereteken belül.
Sziasztok!
Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Gyöngyös?
Mire kerestek? Kocsi van
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Nudista nyèken ? Most!??
Nudista nyèken ? Most!??
Miskolcon szopok most
Ez eszmecsere
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 13. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 20:20
Törölt felhasználó (4740153)

A néni csak leütötte,a magas labdát!Nem akart ő faszt se a szájába,se a picsájába.Elfoglalt emberkék!
Sziasztok
Ma este megyünk Egerbe a Hippolitba kicsit szorakozni. Feleségem szivesen flörtölne, igényes, jóképű pasival. Probalgatja a Hotwife
Ma este megyünk Egerbe a Hippolitba kicsit szorakozni. Feleségem szivesen flörtölne, igényes, jóképű pasival. Probalgatja a Hotwife
A néni csak leütötte,a magas labdát!Nem akart ő faszt se a szájába,se a picsájába.Elfoglalt emberkék!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 17:18

Nekem azt írta, hogy nem írtál nekik. Mert olvastam tegnap ezt az eszmecserét, és rájuk írtam este. Ha nem mész esetleg hozzájuk, akkor én szívesen csatlakoznék. Közel egy órát vártam a válaszukra. Nem jött semmi. Közben más párral sikerült egyeztetni, és mentem hozzájuk. Ma délelőtt láttam hogy mégis válaszoltak este, azt írták hogy te nem írtál nekik, és ha gondolom mehetek. Mivel már lett programom nem olvastam, ezért tiltottak. Nem tudtam már válaszolni nekik. Én már kétszer voltam velük. A palinak van egy stílusa, amit most meg is villantott, de a hölgy amúgy csinos, kedves és kellemes természetű. Két véglet …