Holnaptól recski,parádsasvári vagy környéki párhoz beszállnék.
Üdv!
Lenne kedvetek összefutni Széleskőn?
Előző héten voltam strandon Hatvanba meg Jászárokszálláson is,de nem mászkáltám palackkal a kezembe..
Van fent képem! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 11:26
Lenne kedvetek összefutni Széleskőn?
Előző héten voltam strandon Hatvanba meg Jászárokszálláson is,de nem mászkáltám palackkal a kezembe..
Van fent képem! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4591532)

Sziasztok! Ma délután a hatvani strandon ismerkednénk bi pasival ,bi lánnyal ,bi párral.
Legyen nálad egy üres vagy vizet tartalmazó 0,5 literes fantás palack és megszólítunk. kis méret előny pasiknál
Legyen nálad egy üres vagy vizet tartalmazó 0,5 literes fantás palack és megszólítunk. kis méret előny pasiknál
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Egerben keresek párt vagy pasit keden délután 2 óra magaságába
Holnap Recsk környékén nő vagy pár?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresem partnert, elsősorban tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye). Diszkréció adott és elvárt.
Miskolcon ápolt pasit keresek!!!
Sziasztok! Sehol egy normális pasi pár lány?
Ne kelljen csakodnom

Sziasztok! Ma délután a hatvani strandon ismerkednénk bi pasival ,bi lánnyal ,bi párral.
Sziasztok!Csatlakoznék ma párhoz Heves megyében.Magas izmos nagy méretű pasi.
Ma tiszafüreden keresek párt
Egerben szopatómat keresem.
Sperma fun vagyok!
Imádom nyelni a gecit
Sperma fun vagyok!
Imádom nyelni a gecit
Sziasztok.Mai naptól Parádsasváron leszek 2-3hétig.Hölgyet,párt keresek.
Hölgyet keresek orális szexre.Imádok puncit ,popsit nyalni!Hely van.
Esetleg még aktuális?
(Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyan tudunk össze jönni?
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 00:09

Jövő hét végén Bogács környékén srácok?
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Szia. Nyéken vagyok a nudi tón
(Ez egy válasz Bifantasy üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Miskolcon most valaki esetleg, aki tettre kész????!!
Miskolcon most valaki esetleg, aki tettre kész????!!
Jövő hét végén Bogács környékén srácok?