sziasztok esetleg egri bipaSI?
sziasztok esetleg egri bipaSI?
Jövő szerdán Sárospatakon szopnék!!
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
50es nős pasi vagyok Eger és környékéről hölgyet vagy párt keresek hosszú távra szeretőnek minden megoldás érdekel
Engem akár ma is érdekel vagy a napokban
(Ez egy válasz fulania01 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 08:18

Biszex férfias pasi ismerkedne kizárólag hasonló sráccal. Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzete! Ózd környéke is belefér! Írj privát üzenetben!
Magas izmos pasi párt keres ma este a Tisza tónál autós kalandra.Poroszló,Sarud.
Sziasztok!
Miskolc-Szerencs-Tokaj vonalon keresek nőt - párt rövid időn belüli találkára. Ezen kívül nyéki tavi nudi látogatáshoz partnert, társaságot.
Miskolc-Szerencs-Tokaj vonalon keresek nőt - párt rövid időn belüli találkára. Ezen kívül nyéki tavi nudi látogatáshoz partnert, társaságot.
Mi számít nagynak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 12:25
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok! Nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak heves megye környékén! Kamusok kimeljenek
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valaki?. Üdv: Ákos
Sziasztok! Nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak heves megye környékén! Kamusok kimeljenek
Sziasztok! K.barcika és környékéről keresnék hölgyet, párt hetero alapon!
Párokhoz beszállnék heves megyébe.Én most parádsasvár.
Biszex férfias pasi ismerkedne kizárólag hasonló sráccal. Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzete! Ózd környéke is belefér! Írj privát üzenetben!
Ma Eger vagy környékén keresek szopni vagy dugni imádo pasit vagy párt
Irtam privátba
(Ez egy válasz heveskeresgelo01 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 16:02

Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!

Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Havi két találkozásra keresnék nőt, diszkrét kapcsolatra!