Ma este hölgy pár Bogácson?
Hetero sportos srácnak szopna bi srác, vagy csak verd ki szájba, nem érek hozzád. Mindenki jól jár! Egerben van hely vagy Miskolc / Gyöngyös táv még ok kicsim van.
Sziasztok!! Estére párt fogadnék akár enyhe bi is belefér! Diszkrét igényes ffiként!!
Sziasztok holnap borsodba motoroznék szivesen csatlakoznék pároz vagy hölgyhöz nyitot vagyok.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!!
Sziasztok! Párral ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.

Ez jo hir....
Jo kikapcsolodast NekteK (Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 12:14
Jo kikapcsolodast NekteK (Ez egy válasz Sharemygf üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Nyèken. Vagyok a nudi tòn egy baratommal es a felesegevel
Sziasztok Nyèken. Vagyok a nudi tòn egy baratommal es a felesegevel
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Miskolc közelében rendezek HÉTFŐ este egy GANG-BANG party-t egy igényes fiatal(28) hölggyel.
Igényes urak jelentkezését várom. Ha izgat az ilyen felállás esetleg csak kipróbálnád magad benne itt a LEHETŐSÉG!
Minden további információt privátban.
Miskolc közelében rendezek HÉTFŐ este egy GANG-BANG party-t egy igényes fiatal(28) hölggyel.
Igényes urak jelentkezését várom. Ha izgat az ilyen felállás esetleg csak kipróbálnád magad benne itt a LEHETŐSÉG!
Minden további információt privátban.
Sziasztok!
A mai nap szívesen lennék egy hölgy társasága.
A mai nap szívesen lennék egy hölgy társasága.
Sziasztok. Miskolc és környékén párral ismerkednénk. Mi egy telt pár vagyunk olyan párral ismerkednénk akiket ez nem zavar. Privát üzenetben megbeszéltünk mindent.
Sziasztok! Ma Miskolcon és környékén párral, lánnyal ismerkednénk.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
A végén, már csak egy folyamatábrát kell majd küldeni a másiknak? Amit pipával vagy x-el tud véleményezni?
Azért ne bassza már meg a lò....
Faszt, unatkoznak... Tegyék, de mások idejével ne játszon a sok idiòta. (Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 26. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 09:28
Azért ne bassza már meg a lò....
Faszt, unatkoznak... Tegyék, de mások idejével ne játszon a sok idiòta. (Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 26. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokan nem szeretnek olvasni próbáljatok meg rövidebben
Házaspár egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Sokan nem szeretnek olvasni próbáljatok meg rövidebben
(Ez egy válasz knimrod üzenetére (2024. 07. 26. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen, itt, ne csodálkozzatok...
(Ez egy válasz knimrod üzenetére (2024. 07. 26. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtunk egy szép hosszú levelet, de sajnos nem érkezett válasz.