Bi aktív dominqns pasit keresek Ózdról és környekéről helyem van ... használj ...

Levesszük a terhet a vállatokról. Nekünk, nem kell válaszolnotok.
Szia
Én benne vagyok ha érdekel
Küldj üzenetet
Köszönöm előre is (Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 18:07
Én benne vagyok ha érdekel
Küldj üzenetet
Köszönöm előre is (Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Hölgy örömére 1-2 potens pasi, most estére miskolcon?
(Romák kizárt)
(Romák kizárt)
Hölgy örömére 1-2 potens pasi, most estére miskolcon?
(Romák kizárt)
(Romák kizárt)
Ózd és környékén valaki vasárnapi progi?
Ha közelebb lennél simán
(Ez egy válasz sportosfiatal92 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki,valakik vasárnap esti program?
Valaki,valakik vasárnap esti program?

Üdv mindenkinek!
Szerda estére keresnék kellemes társaságot Hölgy vagy pár személyében Gyöngyösön!
Helyem van és az egész estém szabad lesz!
Szerda estére keresnék kellemes társaságot Hölgy vagy pár személyében Gyöngyösön!
Helyem van és az egész estém szabad lesz!
Sziasztok.a párral taliznék Budapesten
Sziasztok. Esélytelenek nyugalmával de megpróbálom.
Nem független pasiként keresnék idő kellemes eltöltéséhez partnert hölgy személyében. Férfiak, Bi-k és társaik nem érdekelnek. Esetleg párhoz is csatlakozok ha úgy alakul de csak hetero alapon.
Én egy jól szituált, integlligens, önmagára is igényes 40-es pasi vagyok. Extra elvárásom nincs, csak az alap, legyél magadra igényes, értelmesen tudj kommunikálni, és érezzük jól magunkat. Ha esetleg érdekel nyugodtan írj üzenetet, válaszolok.

Nem független pasiként keresnék idő kellemes eltöltéséhez partnert hölgy személyében. Férfiak, Bi-k és társaik nem érdekelnek. Esetleg párhoz is csatlakozok ha úgy alakul de csak hetero alapon.
Én egy jól szituált, integlligens, önmagára is igényes 40-es pasi vagyok. Extra elvárásom nincs, csak az alap, legyél magadra igényes, értelmesen tudj kommunikálni, és érezzük jól magunkat. Ha esetleg érdekel nyugodtan írj üzenetet, válaszolok.
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
BI Lányt ,párt esetleg bi pasit keresünk. Hatvan strand és egy üres fél literes fantás üveg legyen a kézben

Miskolc és környéke pár találkozna ma?
Sziasztok. Nyiregyhaza kornyekerol keresek hetero lanyt akinek lenne kedve szexelni. A kor az mindegy csak szex legyen
Sziasztok! Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket nemhétköznapi kalandra.
Videózásról lenne szó.
Részleteket privátban:P
Videózásról lenne szó.
Részleteket privátban:P
Biszex férfias normális srác hasonlót keres! Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki??? Privatban írj!
Barcikai fejőnőmet keresném!

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznák.
Párhoz csatlakoznák.
Szombat este egy lány/hölgy sem szeretne egy jó éjszakát/hajnalt.
Autóval azonnal megyünk érted!
Autóval azonnal megyünk érted!
Párhoz egy lány MOST??
MISKOLC
Vagy csak lányhoz egy lány?
A párom csak nézne??
MISKOLC
Vagy csak lányhoz egy lány?
A párom csak nézne??