Szombaton valaki esetleg Egerben kis pancsi és wellnes?
Két férfi keres hölgyet, párt.
Sziasztok!
Hosszú hétvégén csatlakoznék lányhoz,lánypárhoz,párhoz
kellemes időtöltésre.A bi nálam csak plusz opció és nem
feltétel.rövid távon utazni tudok viszont fogadni is.
Töltsük kellemesen a hosszú hétvégét!
Hosszú hétvégén csatlakoznék lányhoz,lánypárhoz,párhoz
kellemes időtöltésre.A bi nálam csak plusz opció és nem
feltétel.rövid távon utazni tudok viszont fogadni is.
Töltsük kellemesen a hosszú hétvégét!
Most a hosszú hétvégén, 40-60 év közötti, hellyel rendelkező, férfias partnert kedvére lennék.
Írj és érezzük jól egymást.

Írj és érezzük jól egymást.

Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok!Estére keresnék hölgyet vagy egy bi párt.40-es nem független bi fiú.
Ma délelőtt miskolcon pasit kereső hölgy,vagy pár?
Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.
Telt hölgyet kényeztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok ! Erről most jól lemaradtam....
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Holnap (csütörtök) estére keresek nőt, párt, Bernece-Rétság-Nógrád környékén. Infók az adatlapon.
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Ma este Eger környéken ismerkednénk
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma valaki Miskolc?
Még mindig....hátha egyszer sikerül...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet..
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!