Sziasztok.Segítségeteket kernénk.Esetleg tudtok még hasonló oldalt,mint ez ahol vannak még regisztrálva Heves megyei párok?Előre is köszönjük
Parádsasváron vagyok 2hétig párokhoz beszállnék.hetven 2 nyolcvan98hat kilencven.
Holnap ( kedden) dél körül szopnék-nyalnék nöt, párt, pasit, diszkrét otthonomban.
Sziasztok! Holnap délelőtt Nyéken párokkal ismerkednék.
9-12 közt tervezek kimenni.
9-12 közt tervezek kimenni.
Itt vagyok Parádsasváron.Párokkal ismerkednék.
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Unatkozó lány, elhanyagolt feleség vagy? Írj bátran, beszélgessünk, aztán meglátjuk a folytatást. Írj!!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
A héten feleség többes örömére keresünk férfit.
Ma délelőtt miskolcon ismerkednék,kukkolnék.
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednèk .
SZOPNÉK MOST MISKOLCON
Hello Gyöngyösön állnakmég kint valahol kurvák, 2x fordultam arra de sehol senki...???
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny
Helyem van, nagyobb méret előny
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Borsodban nőt maszíroznék
Sziasztok! Holnap már késő? Miskolci vagyok és holnap éppen felétek leszek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 14:02
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Pártként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk potens igényes hellyel rendelkező férfit, Ózd 40 km-es körzetében a mai napra.
Pártként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk potens igényes hellyel rendelkező férfit, Ózd 40 km-es körzetében a mai napra.
Sziasztok.
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek enyhe bi hajlamom van.. peti
ui:helyem van. örülnék a ismerkedésnek privire
Párt , házaspárt keresek enyhe bi hajlamom van.. peti
ui:helyem van. örülnék a ismerkedésnek privire