Szia,én igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 13. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 18:27
Törölt felhasználó (4748100)

Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!Barcikai fejőnömet keresném!

Szombat éjjelre szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hát hogy jó méret
(Ez egy válasz Csenge02 üzenetére (2024. 11. 13. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit jelent a jó méret?
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2024. 11. 12. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 12. kedd 15:58

Szerencs mellett diszkrét lakásomban hölgyet párt fogadok jó mérettel
Ma estére keresünk Eger környéken
Szia! Hétvégén van helyem ! látogass meg és élvezzük ki a pasis szex minden szépségét !
(Ez egy válasz csabosz üzenetére (2024. 11. 12. kedd 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Perverz pár vagyunk ès ismerkednénk!
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal ismerkednék, helyem van és utazni is tudok, cuckold párok előnyben !
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok!
Holnap délelőtt ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
Borsod megyében elsősorban.
40-es sportos férfi vagyok.
Holnap délelőtt ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
Borsod megyében elsősorban.
40-es sportos férfi vagyok.
Szerencs mellett diszkrét lakásomban hölgyet párt fogadok jó mérettel
Miskolc illetve környékén keresek hölgyet titkos, diszkrét kapcsolatra.. Kapcsolatban elő, de elhanyagolt miskolci pasi vagyok...
Szombatra keresek partnert gyöngyösön.
Csütörtök délelőtt, Hölgy vagy Pár aki fogadná egy pasit?
Sziasztok!