Csinos milf (44) partneremnek keresek fiatal nem nagy méretű pasit max 26-28 éves korig. Ápoltság diszkréció ,kedvesség adott és elvárt. Esetleg bi is szóba jöhet. Jelentkezés a társkeresőben lévő címen. Fotó Nagy előny!
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hetero alapon átlagos mérettel a hölgy örömére Miskolc környékén.
Szia nincs adatlapod.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 26. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 11:26
Törölt felhasználó (4655670)

Sziasztok! Szivesen beszállnék ha lehetséges. Van már tapasztalatom ilyen helyzetben.
Sziasztok! Szivesen beszállnék ha lehetséges. Van már tapasztalatom ilyen helyzetben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 06:11
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Házas párként keresünk férfit feleség dupla örömére Miskolcon.
Sziasztok
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek
utazas nem gond, diszkret, sportos pasi vagyok.
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek

Miskolci párt keresek ahol a férj nézné ahogy a feleséget kényeztetem. Vagy csak szeretne a feleség a férj előtt kiverni esetleg szopni egy idegen pasit
Sziasztok.Bi Párt nyalnák,szopnák Ózd és környékén.Vagy hölgyeket nyalnák élvezésig puncit,popsit.Hely van!!
Írtam privátba!
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne vagyok! De nekem nincs partnerem!
(Ez egy válasz Ada19 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedves odaadó lány vagyok, képeket látsz rólam
Ismerkednék vékony, magas, szakállas srácokkal

Sziasztok,parádsasvári párhoz beszállnék.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!

Helló!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal!
szopnék mostanság miskolcon
Szia, honnan írsz?privátban
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 11:45

Nőt párt ffit keresek játékokra imádok nyalni dugni szeretem ha kiverik leszopnak
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok. 40-es pasiként keresem partnerem akivel megszínesíthetnénk a mindennapokat, csak is hetero alapokon. (nő vagy pár személyében). Kérem kamusok ne is írjanak. Ha van itt valójáűban olyan aki mer és akar is a tettek mezejére lépni.

Sziasztok
Bi part keresek
Bi part keresek

Ma estére keresek nőt, párt Pest megye keleti részén.