Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Hölgyeim, puncit nyalnék, de nagyon!!!

Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok, többit privátban...
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Két ünnep között szabadak az esteink ejszakaink, fogadni tudunk. Párokat keresünk 4esre párcserere és biszex dolgokra is van lehetőség. Privát üzenet várunk
Sziasztok.Párt nyalnák ,szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!Le is pisilhetsz!
Sziasztok,Holnap bármikor tudok fogadni nőt vagy párt.Aki szeretne jönni írjon privátba
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonzáskörzetében biszex férfias, normális srác/férfi van aki hasonlót keres? Legyél te is férfias adottságú, 80 kg vagy fölotte! Írj privát üzenetet!
Valaki Mezőkövesd környéke valamire?
Autóval tufok mozogni.
Autóval tufok mozogni.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek!

Mi is Demjénben leszünk.
(Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 18:19

Sziasztok! Ma éjjel Demjénben az éjszakai fürdőben hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok, senki nem szeretne most Miskolcon talizni?
Sziasztok! Ma éjjel Demjénben az éjszakai fürdőben hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok
Karácsonyi szabadságunkat itthol töltjük,keresünk biszex hölgyet vagy biszex hölgytagu párt jövőhétre.
Karácsonyi szabadságunkat itthol töltjük,keresünk biszex hölgyet vagy biszex hölgytagu párt jövőhétre.
Sziasztok
Szexcentrikus lánnyal, nővel, hölggyel találkoznék Bánk közelében.
Helyem van, utazni tudok

Szexcentrikus lánnyal, nővel, hölggyel találkoznék Bánk közelében.
Helyem van, utazni tudok
Szép estét! Hölgynek, párnak lennék ma este kellemes társasága, heves megye és környékein!
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonzáskörzetében biszex férfias, normális srác/férfi van aki hasonlót keres? Legyél te is férfias adottságú, 80 kg vagy fölotte! Írj privát üzenetet!
Sziasztok! Eger-Gödöllő vonalon ismerkednék hölggyel, párral hetero alapon!