Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok! Miskolc környékén kisebb farkú pasi, egy duci feleség kényeztetésére? Helyünk nincs! Csak heteró pasik irjanak !
Hölgyet keresek minden jóra! Hely szükséges. Borsod megye
Hölgyet masziroznék!
Hölgyek,Párok!!!
Finomságokkal megfűszerezett buli ma este nálam Gyöngyösön!
Eddig 2 pár 1 hölgy és én,de még lenne hely a parketten! (IS!)
Ha kedveled a vadabb bulikat írj rám!
Siess,hogy tudjunk egyeztetni!
Finomságokkal megfűszerezett buli ma este nálam Gyöngyösön!
Eddig 2 pár 1 hölgy és én,de még lenne hely a parketten! (IS!)
Ha kedveled a vadabb bulikat írj rám!
Siess,hogy tudjunk egyeztetni!
Sziasztok! Hölgy, pár?K.barcika és környékén?
Sziasztok, 2024.12.30 és vagy 31-re keresek bármit ami szex és izgalmas lehet.
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Helyileg én Jászárokszálláson vagyok, de tudok utazni természetesen.
Helyem csak késő este van esetleg.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!
Szilveszter éjjelre keresek férfias, aktív partnert közös időtöltésre.

Rakamaz környéki hölgy van?
Kedves Hölgyeim!
Keresem partnerem szexuális tevékenység folytatására
ami adott:
Sportos test, nagy farok, Miskolc belvárosi lakás.
Keresem partnerem szexuális tevékenység folytatására

Sportos test, nagy farok, Miskolc belvárosi lakás.
Sziasztok! 18 éves miskolci srác vagyok, alkalmira vagy valami hosszabb távú dologra keresek igazából bárkit úgyhogy nyugodtan írjatok!

Sziasztok! 18 éves miskolci srác vagyok, alkalmira vagy valami hosszabb távú dologra keresek igazából bárkit úgyhogy nyugodtan írjatok!

Sportos pasi 20/5-ös kis baráttal bulizna holnap este Hölgyel vagy Párral Gyöngyösön!
Techno,Rave kedvelők előnyben de nem kitétel!
20nm-es nappalimban lenne hely mindenre is!
Techno,Rave kedvelők előnyben de nem kitétel!
20nm-es nappalimban lenne hely mindenre is!
Sziasztok.40/43 èves Miskolci pàr vagyunk.egy v kèt fèrfit keresünk a hölgy kènyesztetèsère.Helyünk van
Szilveszter estére-éjszakára keresek potens férfi társaságot, közös élvezkedés jeligére. Helyem Egerben van, paramétereimet a lapomon láthatjátok! Üzit ítj ha érdekel!
Sziasztok, 2024.12.30 és vagy 31-re keresek bármit ami szex és izgalmas lehet.
Anyagiak kizárva.
Anyagiak kizárva.
Sziasztok! Egerben akad valami izgalmas szilveszteri buli, akár már napközben is?
Sziasztok
Sziveszterkor Tornyosnémeti környékén leszünk, de sajnos program nélkül :-(
Akad itt valami izgalmas program a közelben?
Sziveszterkor Tornyosnémeti környékén leszünk, de sajnos program nélkül :-(
Akad itt valami izgalmas program a közelben?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezö srác keres szopatni vágyó kezdeményező partnert akár most is .
Ózdon helyel rendelkezö srác keres szopatni vágyó kezdeményező partnert akár most is .