Hölgy, pár ma vagy holnap találkozna?
Sziasztok a tiszanánai melgvízhez keresek partnert holnap estére.
Sziasztok, 50-es pàrkènt keresünk hasonlò gondolkodàsù párt közös pàrnacsatàra, baràtsàgra .Miskolc, Kazincbarcika, Òzd, Salgótarján környékén. Helyünk van, utazni is tudunk
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok ma késü esti órákban kisnána körül pár cserébe benne lennék
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
03.10-.03.13 között Bogácson leszek.
Szeretnék valakit lecumizni.
Szeretnék valakit lecumizni.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Szeretnék maszkban szopni ehhez keresek olyan partnert aki ezt videóra venné saját részre. Csak én leszek a videón. Kor alkat nem de maximális diszkréció adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Szeretnék maszkban szopni ehhez keresek olyan partnert aki ezt videóra venné saját részre. Csak én leszek a videón. Kor alkat nem de maximális diszkréció adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Gyöngyösön keresek megbizhato szopni imádott .nem csak párt
ha magadra ismertél irj.csak Gyöngyösit keresek!!

Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén, hely van de utazni is tudok!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!
Sziasztok!
A mai napon, napközben keresek egy szimpatikus párt a zempléni régióban, vagy Tiszalök-Tiszavasvári környékén! Olyan partnereket keresek, akik komolyan találkozni szeretnének!
Várom a jelentkezéseteket!
A mai napon, napközben keresek egy szimpatikus párt a zempléni régióban, vagy Tiszalök-Tiszavasvári környékén! Olyan partnereket keresek, akik komolyan találkozni szeretnének!
Várom a jelentkezéseteket!

Sziasztok! Szombatra a társkereső lapunkon írtak szerint keresünk!
Egerben, ma késődélutáni talihoz keresek partnert.
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresnék!
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
Sziasztok!
Holnap 11 óra és 14 óra között keresnék szórakozási lehetőséget Miskolcon.
33 bi ffi
Holnap 11 óra és 14 óra között keresnék szórakozási lehetőséget Miskolcon.
33 bi ffi
Kedves Zempléni párok!
A csütörtöki napon, azaz holnap napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.
Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!

A csütörtöki napon, azaz holnap napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.

Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!
Mezőkövesden most valaki? Bármire nyitott vagyok.
33 bi ffi
33 bi ffi