Törölt felhasználó (4734275)

Sziasztok. Hétvégén Heves megyében pihenek. Esetleg egyedülálló lánnyal/Nővel vagy párral szívesen tölteném a szabadidőt kellemesen
Hely is van de mobilis is vagyok, autóval utazom...

Nem neked szántam bocsi érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 28. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 06:32
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Gyöngyösön keresek diszkrét ápolt szopni imádot .
Ma késő esti talira (22 óra után)’ keresünk utazni tudó hetero srácot (vagy srácokat).
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Sziasztok! Mára, vagy most a délután folyamán keresek Rétság és környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Ez a hozzászólás azért már a Demencia első jele! Legfőbbképen azért, mert ti nagyon meg tudtok szólni másokat!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 28. péntek 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 06:33
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Nem neked szántam bocsi érte.
Hatvan és környékén esetleg ma valaki?
Sziasztok!
Borsod megyében
Tiszalúcon tudtok jönni kurvát ?
Lehetőleg fiatalt .
Borsod megyében
Tiszalúcon tudtok jönni kurvát ?
Lehetőleg fiatalt .
Sziasztok!Barcikai női kezeket keresek

Szia ! Élvezhetnénk együtt rendszeresen a biszexet !
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (2025. 03. 26. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 08:29

Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!
Sziasztok.
Sziasztok. Miskolci párnak helyet biztositanék, cserébe kukkolnék
Sziasztok! Heves megyei pàr tàrsasàgàt keresem, jó hangulatú, kellemes kikapcsolódàsra! Igyunk meg egy kàvét és beszélgessünk a terveitekről. Szép napot mindenkinek!
Sajna ez már a korral jár , igazad van
(Ez egy válasz párosélmény üzenetére (2025. 03. 28. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 19:06

Ez a hozzászólás azért már a Demencia első jele! Legfőbbképen azért, mert ti nagyon meg tudtok szólni másokat!!!
Borsodban párhoz csatlakoznék
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Ma késő esti talira (22 óra után)’ keresünk utazni tudó hetero srácot (vagy srácokat).
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.