Be igen
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen a héten szeretném első szopásomat megcsinálni szopómaszkban amit szeretnék videón rögzíteni. Ehhez keresek normális partnert. Diszkréten korrekten. Hely megoldható vagy kocsiban. Szép napot mindenkinek! Leginkább a közelből keresek. Mail cím az adatlapon
Ma bi pár ,pasi Miskolcon beszállna 50es molett párhoz.
Sziasztok ma valaki Hatvan es kornyekerol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 09. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 20:35
Törölt felhasználó (3309832)

Sziasztok holnapi nap folyamán valaki Hatvan es kornyekerol?
Valaki szűz popsiba dugná Ózdon?
Sziasztok! Péntek-szombat este házaspárhoz csatlakoznék, a feleség örömére! Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon..
Ezen a héten szeretném első szopásomat megcsinálni szopómaszkban amit szeretnék videón rögzíteni. Ehhez keresek normális partnert. Diszkréten korrekten. Hely megoldható vagy kocsiban. Szép napot mindenkinek! Leginkább a közelből keresek. Mail cím az adatlapon
Heves megye , gyöngyös -Hatvan-Pásztó vonalon valaki?
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Szia ! Biszexben benne vagy?
(Ez egy válasz miskolcisrác1998 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 14:48

Sziasztok! Fogadna valaki 26 eves miskolci srac vagyok 180 cm 80 kg 19 cm intimmel, parokhoz vagy szolo holgyekhez szivesen csatlakoznek, irjatok!
skype viber google chaten meg tudjuk beszelni a reszleteket

Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit.
Sziasztok!Barcikai női kezeket keresnék ...
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös
Sziasztok! Ma estére van kedve valakinek találkozni?
Sziasztok.
Holnap este Miskolci apartmanban leszünk , keresünk bi párt , pasit mi 50es molett pár vagyunk.
Full kamu a csávó. Készüljetek fel arra ha jelentkeztek akkor át lrsztek baszva. Velem is megtette nem is egyszer. Képgyűjtögető fotelhuszár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 09. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 20:35
Törölt felhasználó (3309832)

Sziasztok szerencs környékéröl keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne sajat helye max 20kmes korzetbol szerencs kornyekerol
Sziasztok adatlapom szerint ismerkednèk !!