Miskolcon most csatlakoznák párhoz.
Sziasztok.Hosszú hétvégén a Tisza tó körül olyan párral ismerkednék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy izmos nagy farkú pasi.Velem hasonló korosztályból,vékony vagy sportos hölgytagú pár.
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném, alaposan kielégíteném a férje előtt, vagy vele közösen, igény szerint! Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó..
Fiatal férfi szabadúszóként csatlakoznék párokhoz (Főleg hölgy örömére), illetve magányos, vagy unatkozó hölgyek társasága lennék. Intelligens, jó megjelenésű 180/80 férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném, alaposan kielégíteném a férje előtt vagy vele közösen, igény szerint! Eger-Gyöngyös-Hatvan-Gödöllő-Jászberény-Pásztó…
Sziasztok Jó reggel! Rétság környékén keresek hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket priviben. Lehetőleg ma

Balassagyarmat, Salgótarján környékén nyalnék egy igényes nőt. Anyagi ok
Hétvégi találkára és feleség többes és dupla örömére keresünk partnert.
Keresek egy hölgyet ma délelőtt, aki szereti ha jól kinyalják.
Pasik, nök, párok? Valaki Mezökövesd-Eger környékén? Valaki valami kaland?
Sziasztok! Hölgyet párt keresnék, hetero alapon laza sexre!☺️
Sziasztok!
Eger és környékén hétvégéző párral beszélgetnénk ismerkednénk és szimpátia esetén egymás előtt kalandoznánk!
Eger és környékén hétvégéző párral beszélgetnénk ismerkednénk és szimpátia esetén egymás előtt kalandoznánk!
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Helyel rendelkező sárospataki sràc keres pàrokat,idősebb hölgyeket is akàr.szexmaniàs vagyok,bàr mi lehetséges.enye bi is ok
Sziasztok. Heves környékén ismerkednék.
Elsején, Miskolcon teltebb hölggyel keresünk még csatlakozót.