Helló. Nővel & párral ismerkednék. Én a helyetekben írnék magamnak , mert megéri
Miskolcon és környéken ismerkednék !
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vagy vele együtt vagy előtte.illetve a hölgyet nyalnám élvezésig.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit,alkat nem számít!
Sziasztok, helyileg? Melyik napszakban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 03. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 07:26
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Szerdára vagy csütörtökre keresünk férfit feleség dupla örömére...
Sziasztok! Ma hölgy, pár, hetero alapon? Akár autóskaland is! K.barcika és környéke☺️
Sziasztok változott a helyzet, ma délelöttre keresünk bi párt, pasit Borsodban, mi 50es molett pár vagyunk.
Szerdára vagy csütörtökre keresünk férfit feleség dupla örömére...
Miskolc,Kazincbarcika, Edelény környékén keresünk pàrként igényes barátkozni vágyó komoly fiút...
Sziasztok!Barcikai kézimunkázni szerető hölgyet keresnék

Sziasztok. Adatlapom alapján ismerkednék.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon, a hölgy örömére. Heves megye és környező megyékben.
Sziasztok holnap délutanra keresúnk , bi párt , pasit Borsodba. Mi 50es molett pár vagyunk
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok.
Csinos fiatal part keresek, ahola holgyel egyutt szophatnam a ferfi tagot
Csinos fiatal part keresek, ahola holgyel egyutt szophatnam a ferfi tagot

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Szopni.imádot keresek játékokra kor alkat nem szamit