Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
31 éves férfiként nyitott vagyok új dolgokra.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Pásztó - Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek partnert a mai vagy a holnapi napra. Érdeklődni privátban lehet

Párok hölgy tagját Masszíroznám ! 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vagy vele együtt vagy előtte.Illettva a hölgyet nyalnám élvezésig puncit popsit! Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni.Alkat nem számít!
Sziasztok!Barcikai fejőnőt keresek

Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Átutazok Bp- ről Miskolc felé.., igényes kanos Pasi vagyok, autóskalandra keresek ápolt hölgyet
Sziasztok!
Ma estere keresek partnert, uzeneteket privatba varok! Koszonom!
Ma estere keresek partnert, uzeneteket privatba varok! Koszonom!
olayan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra aki idovel hozzám is koltozne 53 éves vagyok szolnok mellett lakim
Szerdán Balassagyarmat, Salgótarján környékén masszíroznék nőt,-lányt írj és beszéljük meg a részleteket.
Miskolcon párokat néznék hely van
Sziasztok! Ma valaki autóskaland??? Vagy valami??? Hölgy , pár??? K. barcika és környék☺️
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Vasárnaptól szerdáig a Salirisben leszek. Hölgyet, párt keresek. Nyali-fali, petting, kukkolás.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 35 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat (06.21.) estére keresek párt miskolcon, fogadni tudok. Privit Írj ! Üdv