Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Nöt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Telt duci hölgyet keresek!! Szeretek kényeztetni!
Sziasztok
Jön valaki akivel lehetne találkozni Romhányba az autós találkozóra? Nincs időm fórumot olvasni privátban írj légyszíves.
Jön valaki akivel lehetne találkozni Romhányba az autós találkozóra? Nincs időm fórumot olvasni privátban írj légyszíves.
Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Javítom akkor:
Elhanyagolt hölgyet, vagy olyan párt keresek, akiket izgat a cuckold és a férj inkább csak passzívan szeretne jelen lenni. (Mert izgat a cuckold felállás korábbi tapasztalataim miatt). Mivel én helyet nem tudok biztosítani, nagyvonalúan venném, ha az illető fél rendelkezne hellyel. A héten leginkább szerda kora délutánra keresek, de ha ettől eltérő időintervallumban érne rá a jelentkező, igyekszem megoldani. (Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 15:48
Elhanyagolt hölgyet, vagy olyan párt keresek, akiket izgat a cuckold és a férj inkább csak passzívan szeretne jelen lenni. (Mert izgat a cuckold felállás korábbi tapasztalataim miatt). Mivel én helyet nem tudok biztosítani, nagyvonalúan venném, ha az illető fél rendelkezne hellyel. A héten leginkább szerda kora délutánra keresek, de ha ettől eltérő időintervallumban érne rá a jelentkező, igyekszem megoldani. (Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Te aztán érdekes egy alak vagy. Az adott két óra hosszára adjanak neked nőt is meg helyet is, a saját párja meg hozzá sem érhet.
Nem értem, hogy mi a problémád az alábbi posztommal… Gondolom végtelen információd van rólam és tudod, hogy milyen szándékkal keresek. Kiírtam hogy kb mire gondolom a kora délután alatt, hogy aki nem ér rá akkor, megspróroljon egy felesleges kört. Ezen kívül tudok még infóval szolgálni neked/nektek, vagy csak random negatív kommenteket jöttél írni?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs. 3 óra
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 15:31
Törölt felhasználó (1529682)

Sziasztok!
Szerda kora délutánra (12-15) keresek elhanyagolt nőt vagy párt, ahol a férfi csak néző lenne kiadós szexre. Diszkréció adott, helyed jó ha van.
Szerda kora délutánra (12-15) keresek elhanyagolt nőt vagy párt, ahol a férfi csak néző lenne kiadós szexre. Diszkréció adott, helyed jó ha van.
Te aztán érdekes egy alak vagy. Az adott két óra hosszára adjanak neked nőt is meg helyet is, a saját párja meg hozzá sem érhet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 15:31
Törölt felhasználó (1529682)

Sziasztok!
Sziasztok!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok 20éves fiú idős hölgyet keres egy jo hancurozásra 40éves kortol fölfelé
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Alázatos szopós szolgat keresek kor alkat nem szamit arló 40km korzeteben nőt párt ffit
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok.Heves megye Recsk-Parád környékén bisex pasit keresek.
Szia! Nem vagyunk messze egymástól ! Ráadásul a farkad is nagyon tetszik ! Gyere és élvezzünk ki mindent hármasban !!!
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 12:27

Sziasztok!
Nekem szimpi pár vagytok adatlapotok alapján és nagyon csini a hölgy. Gondolom nehezen találtok megfelelő partnert itt ti is.
Nekem szimpi pár vagytok adatlapotok alapján és nagyon csini a hölgy. Gondolom nehezen találtok megfelelő partnert itt ti is.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi, a képen látható kolbásszal. Nemsokára indulok Budapest - Hatvan vonalon, szívesen elfogyasztanèk egy kellemes kötelezettségek nélküli kávét lánnyal, vagy párral pusztán a randevú izgalmáert is...
Puszi Tomi.
Puszi Tomi.
Sziasztok. Gyöngyös környékéről ismerkednék.