Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Vasárnap napközben találkoznék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Van valakinek szoba, lakás, nyaraló kiadó Eger-Füzesabony körül? Pár pásztor órát szeretnék eltölteni egy hölggyel.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Te totál hulye vagy,kis gombafaszu,te azt se ismered mi az apoltsàg
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 18:17
Törölt felhasználó (4662894)

takarodj már el ! kevés vagy nekünk ! nem kérdezett itt teged senki ! ugy válaszoltam ahogy érdemled idiota ! egyetlen egy kritériumunknak sem tudsz megfelelni akkor meg minek irsz ? tudatlan vagy! meg ápolatlan is !
takarodj már el ! kevés vagy nekünk ! nem kérdezett itt teged senki ! ugy válaszoltam ahogy érdemled idiota ! egyetlen egy kritériumunknak sem tudsz megfelelni akkor meg minek irsz ? tudatlan vagy! meg ápolatlan is !
(Ez egy válasz merpan üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Igénytelenségrol meg nézz tükörbe drága
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 13:44

csak az olyan idiótákkal meg igénytelen butákkal mint amilyen te is vagy ! ki mit érdemel !! ennyi ! de amúgy téged kérdeztek ???
Én meg adtam a tiszteletet,de te ahogy válaszoltál az megmutatja milyen ember vagy és igen kerdeztek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 13:44

csak az olyan idiótákkal meg igénytelen butákkal mint amilyen te is vagy ! ki mit érdemel !! ennyi ! de amúgy téged kérdeztek ???
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
(Ez egy válasz merpan üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 12:46

Aki teheti kerulje szexbisex felhasználót egy alpári csicska pár.
Sziasztok, holnap délelőtt valakik Egerben?
Sziasztok! Július 11-12. találkozóra keresek párt vagy lányt!
Ha lenne komoly, intelligens, ápolt partner kérem jelezzen!
Üdv.:
Ádám
Ha lenne komoly, intelligens, ápolt partner kérem jelezzen!
Üdv.:
Ádám
Aki teheti kerulje szexbisex felhasználót egy alpári csicska pár.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok!Barcikai hölgyet keresnék

Punci nyalásra keres határozott vagány hölgyet...úgy ahogy te akarod aztán előlről újra.....kis dominancia esetén ülj a számra!
Sziasztok! Ma este pár hölgytagját kényeztetném. Csak utazni tudok ésszerű távolságon belül…