Párt keresek, akár szabadtéri szexre is.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Holnap miskolcon közös hoki valaki?
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha használják kényeztetik a nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Ma este Gyöngyösön bekapnék valamit.
Ma este Gyöngyösön bekapnék valamit.
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Sziasztok!Ma Egerszalok vagy Demjenben szivesen jatszadoznak par holgy tagjaval,igenyes 40es pasi vagyok,irjatok privatban.koszi
Párokkal ! Nőkkel ismerkednék Mezőkövesd környékén!
Mai napon valaki egy 19/6 nem nézne meg ?
Más időpontokban is van rá lehetőség?
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (tegnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Ma délelöttre keresünk bi párt, pasit Miskolc és környékén, mi 50es molett pár vagyunk.
Ma délelöttre keresünk bi párt, pasit Miskolc és környékén, mo 50es molett pár vagyunk.
Valaki ma gyöngyös parom szopna engem plusz meg egy ferfit
Üdv! Pasiként pasit keresnék, de nem a magam számára, hanem esetlegesen egy hármashoz. Valami pasival közösen keresni hölgyet, hátha úgy esélyesebb lenne. Eger környékén lakom. Autód legyen, bi vagy hetero pasikat várnék.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.