Hazibarát szerepet szívesen betöltenèk, Miskolc és környéke
Hölgyet vagy párt keresek Borsodból
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szia sziasztok vác es dunakeszi között a dunaparton van kint pár vagy lány? Egy kis beszélgetés napozás esetleg más is szóba jöhet. Ma déltől délután 4ig.
Halihó Hölgyeim!
Ha úgy érzed, hogy egy igazi kényeztető napot szeretnél, ahol a "tenyerén" hordoz a pasi, akkor keress bátran!
Ha úgy érzed, hogy egy igazi kényeztető napot szeretnél, ahol a "tenyerén" hordoz a pasi, akkor keress bátran!
Sziasztok!Szopatnék barcikán....csak hölgyek!Szép napot mindenkinek!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Korrekt rendes izgi Pasi ismerkedne,szimpi Lányokkal,18-50 éves korig
Ma estére keresek hölgyet 18+ ! Mezőkövesd kőrnyékén
Feleség dupla örömére ismerkednénk .
Hali!holnap délutánra keresek urat 17:00 körül.Miskolcon
Sziasztok.
Holnapi napra(szombat ) keresünk masszőrt ,vagy egy szimpi párt.
Debrecen és környéke,helyünk van!
Holnapi napra(szombat ) keresünk masszőrt ,vagy egy szimpi párt.
Debrecen és környéke,helyünk van!

Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Holnap Egerben a Tankcsapda koncert után buliznánk még
Sziasztok
Nyíregyházi hellyel rendelkező srác vagyok. Hölgyek és párok ismertségét keresem, profilomon többet is megtudhattok rólam. Várom a megkereséseteket!
Nyíregyházi hellyel rendelkező srác vagyok. Hölgyek és párok ismertségét keresem, profilomon többet is megtudhattok rólam. Várom a megkereséseteket!
Idős nagy vastag farkú férfit keresek
Sziasztok, 50-es par vagyunk ,vasarnap készülünk nyekre, szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral.Semmi jo elrontoi nem vagyunk
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet szophatom a felesége előtt vagy vele együtt.A feleséget pedig ki lehet nyalni puncit popsit!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni.Kor alkat nem számít.