Helló!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, ( cuckold, 2+1, hotwife, egyéb játékok... kocsiban, szabadban, akarhol..)
kényeztetnék elhanyagolt feleségeket....
Szerencs-Sárospatak- Kisvárda környéke, Királyhelmec, Kassa környéke is!
Utazni tudok, helyem is van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, ( cuckold, 2+1, hotwife, egyéb játékok... kocsiban, szabadban, akarhol..)
kényeztetnék elhanyagolt feleségeket....
Szerencs-Sárospatak- Kisvárda környéke, Királyhelmec, Kassa környéke is!
Utazni tudok, helyem is van
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Jól érzem, hogy a 46 az már nem fiatal? Maximum fiatalos.
(Ez egy válasz Baka85 üzenetére (2025. 08. 12. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 21:21

Sziasztok! Péntek este vagy szombaton szívesen ismerkednénk párral közös szórakozás céljából! Esetleg fiatal sportos nagyfarkú férfi is szóba jöhet!
Sziasztok! Péntek este vagy szombaton szívesen ismerkednénk párral közös szórakozás céljából! Esetleg fiatal sportos nagyfarkú férfi is szóba jöhet!
Borsodból hölgyet, párt keresek
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok,
Napközbeni, illetve hétvégi szabadidővel keresek hosszútávra párt, esetleg egyedülálló hölgyet aki nyitott a többesre.
Diszkréció fontos, és elvárt.
Napközbeni, illetve hétvégi szabadidővel keresek hosszútávra párt, esetleg egyedülálló hölgyet aki nyitott a többesre.
Diszkréció fontos, és elvárt.
Szia írtam privat
(Ez egy válasz goldmansex üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 06:46

Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok. Párokkal ismerkednénk heteró alapon Borsodban.
Helló, ma Sárospatakon keresek.
Egerben szopató?
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 08:47

Egerben a hét elején 17-20 óra között szopni szeretnék.
Az idén még nem jött össze.
Szomjazom a gecire.
Az idén még nem jött össze.
Szomjazom a gecire.
Sziasztok szombat találkoznék párral vagy hölgyel délután vagy kora esti órákban!
Biszex nem vagyok, de hozzád bármikor szívesen csatlakoznék, hogy kielégíthesselek.
(Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 19:20

megpróbáljuk a lehetetlent. Mai napra keresünk harmadik felet BISZEXUÁLIS alapon, mindenki mindenkivel. A korhatár 18-35 év.Utazni tudj , helyünk van. Legyen kitöltött adatlapod és ha a fentiekben magadra ismersz várjuk válaszodat levélben.

Hölgyet keresek mindenféle perverz dologra. Farok-here kínzás, kikötözés, nyalatás, butt plug, dildo, felcsatolhatós szájba, popsiba, gyertyaviasz csepegtetés, sounding, folytogatás vagy bármi amire vágysz.
Ma este párt fogadnék, de utazni is tudok, részletek privát üzenetben.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén most pár vagy hölgy aki találkozni szeretne?
Sziasztok hetre keresek ferfit aki szereti ha szopva van a farka! Imadok szopni!
Oldalamon van kepem
Irj privatba es tudok kuldeni még
Oldalamon van kepem
Irj privatba es tudok kuldeni még
A héten valamikor 4-után Miskolc környékén,??