Helló!
Sárospatak és környékén ( Sátoraljaújhely, Szerencs, Kisvárda és Kassa - Királyhelmec-Terebes ) kényeztetnék nőt, párhoz csatlakoznék!
Helyem van, utazni tudok!
Cuckold, 2+1, hotwife, ... sok minden érdekel!
Sárospatak és környékén ( Sátoraljaújhely, Szerencs, Kisvárda és Kassa - Királyhelmec-Terebes ) kényeztetnék nőt, párhoz csatlakoznék!
Helyem van, utazni tudok!
Cuckold, 2+1, hotwife, ... sok minden érdekel!
Ma este a demjeni nosztalgia fürdőben leszünk párommal.Pasi[k] vagy pár kozeledését szívesen vesszük.Aztán,ami alakul...
Sziasztok! Bogács M. Kövesd környék hölgy pár tali? Szabadban?
Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Olyan hölgyet,nőt keresek aki szeret újra és újra kifulladásig szexelni
Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok !
Valaki délután 6-7 körül Miskolcon vagy tiszalúcon nem szoptatna?
Egy 23 éves srác vagyok , egyébként biszex , és normál testalkatú
Alázatos, akarok és tudok is szopni .
Ebbe persze ha szeretnéd bele tartozik a golyó szopás és a seggnyalás is :3.
És megbeszélés alapján más extrákat is tudok nyújtani :3
(ANYAGIAK KIZARVA)
Illetve helyem nincs és úton leszek szóval csak autóban lenne jó
Valaki délután 6-7 körül Miskolcon vagy tiszalúcon nem szoptatna?
Egy 23 éves srác vagyok , egyébként biszex , és normál testalkatú

Alázatos, akarok és tudok is szopni .
Ebbe persze ha szeretnéd bele tartozik a golyó szopás és a seggnyalás is :3.
És megbeszélés alapján más extrákat is tudok nyújtani :3
(ANYAGIAK KIZARVA)
Illetve helyem nincs és úton leszek szóval csak autóban lenne jó

Sziasztok, estére Hatvan környékén keresek partnert
Sziasztok! Ma este adatlapom alapján kényeztetnék feleséget. Heves megye és környező megyékben.
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok, kint vagyunk a nyeki nudin.50-es parkent szivesen ismerkednenk hasonló gondolkodasu parral. Nem vagyunk semmi jó elrontoi
Gyöngyös vagy környékén ismerkednék.
Sziasztok!Barcikai hölgyet szopatnék!

Szívesen csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2025. 08. 16. szombat 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 05:41

Miskolci házaspár keres feleség dupla kényeztetésére plusz férfit ...
Miskolci házaspár keres feleség dupla kényeztetésére plusz férfit ...
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 35 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat (08.16.) estére keresek hölgyet/párt miskolcon és környékén, fogadni és utazni is tudok. Privit Írj ! Üdv
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !